Lediga tjänster

Här hittar du tjänsterna vi söker för tillfället. Klicka för att läsa mer. Skicka gärna in ditt CV så lägger vi till dig i vår databas och hör av oss när det kommer in tjänster som intresserar dig.
Interim CFO till bolag i Göteborg

Equipe Finance har nu återigen fått förtroendet att tillsätta en interim CFO till ett mycket spännande bolag i Göteborg. Vi på Equipe Finance har operativ och gedigen erfarenhet vilket gör oss till specialister inom ekonomi och vet vad som förväntas i respektive roll. Vi samarbetar med de mest attraktiva bolagen i Göteborgsregionen och verkar i olika branscher, där vi ger människor möjligheter att utvecklas och att ta nästa steg i karriären.

Läs mer och ansök här

Ekonomiansvarig till spännande startupbolag

Equipe Finance tillsätter nu en Ekonomiansvarig till ett mycket spännande startupbolag i Göteborg med start omgående. Andas du ekonomifunktion 2025, effektiva uppsättningar och gillar att jobba i ett bolag med härliga och drivna personer är detta uppdraget för dig! Du har en bredd i dina kunskaper och brinner för uppföljning och vikten av att jobba verksamhetsnära. Vi på Equipe Finance hjälper dig som konsult att ta ditt nästa steg i karriären.

Läs mer och ansök här

Är du Equipe Finance nästa medarbetare?

Equipe Finance växer och vi söker nu fler duktiga medarbetare som är i starten av sin karriär och som vill utvecklas med oss. Vi söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent och som är redo för omgående start, vi har spännande uppdrag i några av Göteborgs mest välkända bolag med starka varumärken.

Läs mer och ansök här

Ekonomiassistent med utvecklingspotential

Vi har högt tryck på våra duktiga ekonomer, nu söker vi dig som är ekonomiassistent och vill få en bra start i din karriär. Equipe Finance ger dig chansen att utvecklas i din karriär, tar du den? Vi har spännande uppdrag i några av Göteborgs mest välkända varumärken. Om du behärskar kund eller leverantörreskontra eller kanske rent av båda vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Läs mer och ansök här

Revisor eller ekonomiansvarig som funderar på eget bolag?

Vi söker nu dig som är revisor eller ekonomiansvarig och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som underkonsult. Du går i tankarna att bilda ditt eget bolag och är driven, kompetent, engagerad och social som person. Du har funderingarna, vi har möjligheterna.  

Läs mer och ansök här

Senior redovisningsekonom till Equipe Finance 🟡

Vi söker nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på spännande bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Läs mer och ansök här

Intressanta uppdrag för ekonomiassistent

Vi söker nu ekonomiassistent där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom?

Vi söker nu redovisningsekonom där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här