Lediga tjänster

Här hittar du tjänsterna vi söker för tillfället. Klicka för att läsa mer. Skicka gärna in ditt CV så lägger vi till dig i vår databas och hör av oss när det kommer in tjänster som intresserar dig.
Accounting assistant till välkänt modeföretag

Equipe Finance välkomnar nu ytterligare en medarbetare till vår kund söder om Göteborg. Vi söker nu en nyfiken accounting assistant där du vill utvecklas i din karriär genom att arbeta hos vår trevliga kund i en härlig miljö i ett stort ekonomiteam.

Är du en ambitiös, driven och kommunikativ ekonom i början på din karriär och är intresserad av att ta nästa steg vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Detta är ett uppdrag som sträcker sig till 31/3 2023 men med stor möjlighet att övergå i en anställning på kundföretaget.

Läs mer och ansök här

Equipe Finance växer och blir fler, vi söker nu duktiga redovisningsekonomer

Vi söker nu dig som är redovisningsekonom eller redovisningskonsult och vill fortsätta din karriär genom att arbeta på Equipe Finance med något av våra spännande kundbolag. Vi har intressanta uppdrag med varierande arbetsuppgifter på många av de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Är du en duktig redovisningsekonom och vill vara med i framtidens bolag vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Med blicken framåt ser du till att implementera både strukturer, rutiner och en positiv stämning. Vill du arbeta på en modern arbetsplats med sunda värderingar ser vi framemot att få in ditt driv och din positiva attityd för att kunna växa ännu mer!

Läs mer och ansök här

M&A Team med unik kompetens för att driva tillväxt!

Equipe Finance kan härmed erbjuda en unik möjlighet att få tillgång till ett M&A-team bestående av två konsulter med stor erfarenhet av att driva M&A aktiviteter, både på köp och säljsidan.

Tillsammans har konsulterna varit delaktiga i över 40 transaktioner inom olika sektorer och marknader, de senaste två åren med fokus på köpsidan inom IT, Engineering, R&D och Tech.

 

Läs mer och ansök här

Redovisningsekonom till internationellt bolag

Vi söker nu dig som är redovisningsekonom och vill jobba i en internationell miljö och med digitalisering och effektivisering i fokus. Är du en självgående redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i ett bolag med starkt varumärke och välkända produkter världen över. Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Du är van vid att hantera många olika typer av bolag och branscher samt gillar att sätta dig in i olika frågeställningar.

Läs mer och ansök här

Ekonomiassistent med utvecklingspotential

Vi har högt tryck på våra duktiga ekonomer, nu söker vi dig som är ekonomiassistent och vill få en bra start i din karriär. Equipe Finance ger dig chansen att utvecklas i din karriär, tar du den? Vi har spännande uppdrag i några av Göteborgs mest välkända varumärken. Om du behärskar kund eller leverantörreskontra eller kanske rent av båda vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Läs mer och ansök här

Revisor eller ekonomiansvarig som funderar på eget bolag?

Vi söker nu dig som är revisor eller ekonomiansvarig och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som underkonsult. Du går i tankarna att bilda ditt eget bolag och är driven, kompetent, engagerad och social som person. Du har funderingarna, vi har möjligheterna.  

Läs mer och ansök här

Senior redovisningsekonom till Equipe Finance 🟡

Vi söker nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på spännande bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Läs mer och ansök här

Intressanta uppdrag för ekonomiassistent

Vi söker nu ekonomiassistent där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom?

Vi söker nu redovisningsekonom där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här