Lediga tjänster

Här hittar du tjänsterna vi söker för tillfället. Klicka för att läsa mer. Skicka gärna in ditt CV så lägger vi till dig i vår databas och hör av oss när det kommer in tjänster som intresserar dig.
Accounting manager Nordic till CONMED

Equipe Finance har nu glädjen att rekrytera en Accounting manager till Linvatec CONMED Sweden AB där du får fortsätta din karriär på ett familjärt kontor i Sisjön i södra Göteborg. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara teamansvarig för den nordiska ekonomifunktionen. Är du en positiv person med lång relevant erfarenhet som vill arbeta i en internationell miljö så kan detta vara din nästa tjänst.

 Läs mer och ansök här

Accountant Nordic till CONMED

Equipe Finance har nu glädjen att rekrytera en redovisningsekonom till Linvatec CONMED Sweden AB i Göteborg där du vill fortsätta din karriär i en internationell koncern. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara en självgående redovisningsekonom som ansvarar för flera bolag i koncernen. Är du en positiv och ambitiös person som vill arbeta i en internationell miljö så vill vi att du skickar din ansökan omgående.

 Läs mer och ansök här

Equipe Finance växer och välkomnar nu nästa medarbetare

Vi söker nu dig som är en affärsmässig redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult hos en av våra spännande kunder i centrala Göteborg. Du är helt självgående som nyfiken redovisningsekonom, är kommunikativ, gillar siffror och människor samt växer och tar ansvar i en föränderlig miljö. Välkommen med din ansökan redan idag.

 Läs mer och ansök här

Ekonomiassistent till supertrevligt bolag

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och vill  arbeta som konsult hos en supertrevlig kund i södra delarna av Göteborg. Du har jobbat med kundreskontra eller leverantörsreskontra i ett år, är kommunikativ, gillar service och människor samt växer och tar ansvar i en fartfylld miljö. Du är van vid att skapa god stämning på en arbetsplats och gillar en bred roll där bolaget andas optimism. Välkommen med din ansökan redan idag.

 Läs mer och ansök här

Senior redovisningsekonom till internationellt bolag

Vi söker nu dig som är en senior redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult hos en av våra internationella kunder. Du är helt självgående som senior redovisningsekonom, är kommunikativ, gillar siffror och människor samt är van vid att hitta lösningar. Välkommen med din ansökan redan idag.

 Läs mer och ansök här

Jag tar nästa steg 2024 🟡

Vi är nyfikna på dig som vill ta nästa steg 2024. Vi utvecklar våra konsulter eller om du hellre vill bli rekryterad ser vi till att du hamnar rätt! Vi har kompetensen och kunnandet själva, vi vet vad som förväntas i varje roll samt är duktiga på att se var just du passar och inte passar. Att byta jobb innebär en investering, utmaning och utveckling men det viktigaste är att ta tillvara på alla i laget. Det ser vi som en självklarhet hos oss på Equipe Finance!

Fortsätter du din karriär hos någon av våra kunder? Vi hjälper många spännande bolag i Göteborg. Välkommen att utvecklas i en omväxlande arbetsmiljö tillsammans med oss, välkommen med din ansökan om du vill ha ett roligt 2024.

 Läs mer och ansök här

Koncernredovisningsansvarig till börsnoterat bolag

Vi söker nu en koncernredovisningsansvarig till ett börsnoterat bolag i Göteborg. I Koncernen finns idag 35 legala enheter. Du känner dig helt bekväm med att vara ansvarig för koncernredovisningen och ta ett helhetsansvar gällande detta och har tidigare jobbat i bolag som redovisar enligt IFRS. Du gör din organisation bättre genom ditt driv, mod och dina mycket goda redovisningskunskaper.

 Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom på Equipe Finance? 🟡

 Vi söker nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på spännande bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. ansokan@equipefinance.se

 Läs mer och ansök här

Revisor eller ekonomiansvarig som funderar på eget bolag?

Vi söker nu dig som är revisor eller ekonomiansvarig och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som underkonsult. Du går i tankarna att bilda ditt eget bolag och är driven, kompetent, engagerad och social som person. Du har funderingarna, vi har möjligheterna.  

Läs mer och ansök här

Intressanta uppdrag för ekonomiassistent

Vi söker nu ekonomiassistent där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom?

Vi söker nu redovisningsekonom där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här