Lediga tjänster

Här hittar du tjänsterna vi söker för tillfället. Klicka för att läsa mer. Skicka gärna in ditt CV så lägger vi till dig i vår databas och hör av oss när det kommer in tjänster som intresserar dig.
Senior FP&A till Forterro Northern Europe

Equipe Finance rekryterar nu en Senior Financial Planning & Analysis (FP&A) till mjukvarukoncernen Forterro. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med behov av att förstärka organisationen med en ambitiös individ med kompetens och intresse av Excel och business controlling.

I rollen som Senior FP&A kommer du arbeta tillsammans med finanschefen för Forterros Northern Europe-region och ha en nyckelroll i framtagandet av budget, prognoser och finansiella analyser som stödjer viktiga företagsbeslut för ledningsgrupperna.

 Läs mer och ansök här

Financial controller till internationellt bolag

Equipe Finance har nu glädjen att tillsätta en Financial Controller till ett internationellt bolag i Göteborg med omgående start. Du vill fortsätta din karriär på ett internationellt bolag i en spännande fas med lansering av nya produkter. Du kommer att ha varierande analytiska arbetsuppgifter och ha ett nära samarbete med de nordiska bolagen, SSC i utlandet och bilda ett bra team med ytterligare en kompetent controller. Skicka din ansökan till Equipe Finance ansokan@equipefinance.se

 Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom på Equipe Finance? 🟡

 Vi söker nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på spännande bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. ansokan@equipefinance.se

 Läs mer och ansök här

Revisor eller ekonomiansvarig som funderar på eget bolag?

Vi söker nu dig som är revisor eller ekonomiansvarig och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som underkonsult. Du går i tankarna att bilda ditt eget bolag och är driven, kompetent, engagerad och social som person. Du har funderingarna, vi har möjligheterna.  

Läs mer och ansök här

Intressanta uppdrag för ekonomiassistent

Vi söker nu ekonomiassistent där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom?

Vi söker nu redovisningsekonom där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här