Lediga tjänster

Här hittar du tjänsterna vi söker för tillfället. Klicka för att läsa mer. Skicka gärna in ditt CV så lägger vi till dig i vår databas och hör av oss när det kommer in tjänster som intresserar dig.
Redovisningsekonom till börsnoterat bolag i centrala Göteborg

Equipe Finance söker nu en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag till ett mycket spännande börsnoterat bolag i centrala Göteborg, uppdraget startar i september och sträcker sig i cirka 1 år. Bolaget erbjuder en arbetsplats där alla får vara delaktiga, där du som individ får ta ett stort eget ansvar. I detta uppdrag ges du möjlighet att arbeta i ett kompetent team samt med specialister inom andra områden. Tillsättningen kommer ske så fort som möjligt så välkommen att skicka din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se

 Läs mer och ansök här

Redovisningsansvarig till Skyltmax

Equipe Finance har nu fått förtroendet att rekrytera en redovisningsansvarig till Skyltmax ett snabbt växande e-handelsföretag, där medarbetarnas energi märks så fort du kliver innanför dörren!  Bolaget är på en spännande tillväxtresa och letar efter en ny affärsmässig Redovisningsansvarig till ekonomiavdelningen.

Välkommen till Skyltmax om du drivs av att jobba i en snabbrörlig och föränderlig miljö? Vill du ha möjligheten att forma din roll och avdelning, samt skapa struktur och processer för att möjliggöra för Skyltmax att nå målen på tillväxtresan? Bolaget är en modern arbetsgivare som värdesätter sin personal och har en spännande framtid framför sig.

Då är detta möjligheten för dig!

 Läs mer och ansök här

Projektekonom till internationellt bolag

Equipe Finance har nu glädjen att tillsätta en projekt till ett internationellt bolag i Göteborg med omgående start. Du vill fortsätta din karriär på ett internationellt bolag i en spännande fas under uppbyggnad. Du kommer att ha varierande analytiska arbetsuppgifter där du andas struktur, projektledning och uppföljning.

 Läs mer och ansök här

Koncernredovisningsansvarig till börsnoterat bolag

Vi söker nu en koncernredovisningsansvarig till ett börsnoterat bolag i Göteborg. I Koncernen finns idag 35 legala enheter. Du känner dig helt bekväm med att vara ansvarig för koncernredovisningen och ta ett helhetsansvar gällande detta och har tidigare jobbat i bolag som redovisar enligt IFRS. Du gör din organisation bättre genom ditt driv, mod och dina mycket goda redovisningskunskaper.

 Läs mer och ansök här

Equipe Finance växer och välkomnar nu nästa medarbetare

Vi söker nu dig som är en affärsmässig redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult hos en av våra spännande kunder i centrala Göteborg. Du är helt självgående som nyfiken redovisningsekonom, är kommunikativ, gillar siffror och människor samt växer och tar ansvar i en föränderlig miljö. Välkommen med din ansökan redan idag.

 Läs mer och ansök här

Revisor eller ekonomiansvarig som funderar på eget bolag?

Vi söker nu dig som är revisor eller ekonomiansvarig och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som underkonsult. Du går i tankarna att bilda ditt eget bolag och är driven, kompetent, engagerad och social som person. Du har funderingarna, vi har möjligheterna.  

Läs mer och ansök här

Intressanta uppdrag för ekonomiassistent🟡

Vi söker nu ekonomiassistent där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom?🟡

Vi söker nu redovisningsekonom där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här