Lediga tjänster

Här hittar du tjänsterna vi söker för tillfället. Klicka för att läsa mer. Skicka gärna in ditt CV så lägger vi till dig i vår databas och hör av oss när det kommer in tjänster som intresserar dig.
Redovisningsekonom till TidX Förvaltning AB

Equipe Finance har nu glädjen att rekrytera en redovisningsekonom till TidX Förvaltning AB i Mölndal där du får vara med i en spännande tillväxtfas. Tillsammans med härliga och kompetenta kollegor bildar ni ett starkt ekonomiteam. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter i en familjär miljö med kunden i fokus. Välkommen med din ansökan för att bli en i viktig spelare hos TidX. Läs mer om TidX Förvaltning AB på www.tidx.se och skicka din ansökan till Equipe Finance ansokan@equipefinance.se

 Läs mer och ansök här

Ekonomiassistent till trevligt byggföretag

 

Vi rekryterar nu en framåt och driven ekonomiassistent till trevligt byggföretag i Göteborg. Du ingår i ett härligt team med kompetenta medarbetare som har nära till skratt och uppskattar lagarbete för att ta bolaget i rätt riktning. Du är nyexaminerad och är redo att komma ut i verkligheten och ta steg i din utveckling.

 Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom på Equipe Finance? 🟡

 

Vi söker nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på spännande bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. ansokan@equipefinance.se

 Läs mer och ansök här

Ekonomiassistent och vill utvecklas med oss på Equipe Finance 🟡

 

Vi blir flera och söker nu dig som är ekonomiassistent. Equipe Finance ger dig chansen att utvecklas i din karriär, tar du den? Ditt första uppdrag blir i en internationell miljö där du får möjlighet att bidra med din kompetens och vara med i ett större team. Om du behärskar kund eller leverantörreskontra vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. ansokan@equipefinance.se

 Läs mer och ansök här

Revisor eller ekonomiansvarig som funderar på eget bolag?

Vi söker nu dig som är revisor eller ekonomiansvarig och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som underkonsult. Du går i tankarna att bilda ditt eget bolag och är driven, kompetent, engagerad och social som person. Du har funderingarna, vi har möjligheterna.  

Läs mer och ansök här

Intressanta uppdrag för ekonomiassistent

Vi söker nu ekonomiassistent där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom?

Vi söker nu redovisningsekonom där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här