Equipe Finance växer och välkomnar nu nästa medarbetare

Vi söker nu dig som är en affärsmässig redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult hos en av våra spännande kunder i centrala Göteborg. Du är helt självgående som nyfiken redovisningsekonom, är kommunikativ, gillar siffror och människor samt växer och tar ansvar i en föränderlig miljö. Välkommen med din ansökan redan idag.

Ditt ansvarsområde och kvalifikationer

Som person är du positiv, ambitiös och mycket trygg i din roll att operativt sköta och ansvara för redovisningen och verksamhetsanalys, månadsbokslut, årsbokslut, deklarationer etc. Equipe Finance har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som framtidens redovisningsekonom innefattar bland annat:

  • Löpande redovisning
  • Månads, kvartals och årsbokslut.
  • Skatt- och momsdeklarationer.
  • Du har god kännedom om redovisningsregler, K2 och K3.
  • Gillar att ta helhetsansvar för verksamhetsanalys.
  • Rapportering till ledningen i bolagen.
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel.

Välkommen att bli en i vårt framgångsrika team. Om du vill utvecklas med oss vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom i minst 3 år.  I denna roll kommer det vara krav på att upprätta bokslut helt självständigt.
 
För att trivas hos oss på Equipe Finance och dess kundföretag trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du har ett eget driv och är lagspelare som är social, prestigelös, kommunikativ och får möjlighet att utvecklas med många av våra kundföretag. Varje bolag behöver minst en duktig ekonom, där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling.

Arbetstider

Heltid

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till ansokan@equipefinance.se märk din ansökan med “Equipe Finance nästa medarbetare”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50