Bli en av oss

Vad roligt att just du är intresserad av att arbeta som konsult hos oss. ”Equipe” är franska för ”team” och det är ingen tillfällighet att vi valt just det namnet. Vi värderar lagarbete högt och här blir du del av ett team där både individen och laget utvecklas.

Som konsult är du anställd av Equipe Finance och får arbeta på ekonomiavdelningen hos något av Göteborgsregionens mest attraktiva bolag. Du får en konsultchef med gedigen erfarenhet från olika ekonomiroller, som också blir din mentor och stöttar dig i din professionella utveckling.

Ett typiskt kunduppdrag varar 6-18 månader. Därefter fortsätter du som anställd på bolaget eller byter till ett nytt kunduppdrag. Konsultrollen ger dig erfarenhet från flera olika branscher – du utvecklar ditt nätverk och bygger på ditt CV.

Vi är ett framåt företag för framtidens ekonomer, där vi har roligt tillsammans, gör stor skillnad för våra kunder och blir den självklara samarbetspartnern. Vår vision är att vara det mest attraktiva konsultföretaget för ekonomer i Västra Götalandsregionen. Tillsammans kan vi nå dit. Välkommen att följa med oss på resan!

Lediga tjänster

Här hittar du tjänsterna vi söker för tillfället. Klicka för att läsa mer. Skicka gärna in ditt CV så lägger vi till dig i vår databas och hör av oss när det kommer in tjänster som intresserar dig.

Redovisningsansvarig till Nimbus

Equipe Finance rekryterar nu en redovisningsansvarig till Nimbus Group AB. Nimbus befinner sig i en stark expansiv fas och kommer därför förstärka organisationen med en ambitiös och kompetent senior redovisningsansvarig. Nimbus Group AB är sedan februari 2021 börsnoterat på Nasdaq First North Growth. Läs mer på www.nimbusgroup.se

Läs mer och ansök här

Ekonomiassistent med utvecklingspotential

Vi har högt tryck på våra duktiga ekonomer, nu söker vi dig som är ekonomiassistent och vill få en bra start i din karriär. Equipe Finance ger dig chansen att utvecklas i din karriär, tar du den? Vi har spännande uppdrag i några av Göteborgs mest välkända varumärken. Om du behärskar kund eller leverantörreskontra eller kanske rent av båda vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Läs mer och ansök här

Analytiker inom Corporate Finance till Capio

Equipe Finance rekryterar nu en junior analytiker inom Corporate Finance till Capio Norden. Capio befinner sig i en expansiv fas och har ett behov av att förstärka organisationen med en ambitiös individ med kompetens och intresse inom M&A och företagsöverlåtelser.

Läs mer och ansök här

Verksamhetscontroller med start omgående

Equipe Finance har nu glädjen att tillsätta en verksamhetscontroller till bolag norr om Göteborg. Du är redo att börja omgående och vill fortsätta din karriär på ett mycket trevligt bolag. I din roll kommer du stötta projekt- och förvaltningsteamet samt ha ett nära samarbete både med ekonomichef och VD.

Läs mer och ansök här

Revisor eller ekonomiansvarig som funderar på eget bolag?

Vi söker nu dig som är revisor eller ekonomiansvarig och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som underkonsult. Du går i tankarna att bilda ditt eget bolag och är driven, kompetent, engagerad och social som person. Du har funderingarna, vi har möjligheterna.  

Läs mer och ansök här

Senior redovisningsekonom till Equipe Finance 🟡

Vi söker nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på spännande bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Läs mer och ansök här

Senior redovisningsekonom till globalt bolag i Göteborg?

Vi söker nu dig som är senior redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på ett stort internationellt bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en internationell och omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Du måste ha erfarenhet av SAP samt känna dig helt trygg i att tala och skriva på engelska. 

Läs mer och ansök här

Intressanta uppdrag för ekonomiassistent

Vi söker nu ekonomiassistent där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom?

Vi söker nu redovisningsekonom där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här