Bli en av oss

Vad roligt att just du är intresserad av att arbeta som konsult hos oss. ”Equipe” är franska för ”team” och det är ingen tillfällighet att vi valt just det namnet. Vi värderar lagarbete högt och här blir du del av ett team där både individen och laget utvecklas.

Som konsult är du anställd av Equipe Finance och får arbeta på ekonomiavdelningen hos något av Göteborgsregionens mest attraktiva bolag. Du får en konsultchef med gedigen erfarenhet från olika ekonomiroller, som också blir din mentor och stöttar dig i din professionella utveckling.

Ett typiskt kunduppdrag varar 6-18 månader. Därefter fortsätter du som anställd på bolaget eller byter till ett nytt kunduppdrag. Konsultrollen ger dig erfarenhet från flera olika branscher – du utvecklar ditt nätverk och bygger på ditt CV.

Vi är ett framåt företag för framtidens ekonomer, där vi har roligt tillsammans, gör stor skillnad för våra kunder och blir den självklara samarbetspartnern. Vår vision är att vara det mest attraktiva konsultföretaget för ekonomer i Västra Götalandsregionen. Tillsammans kan vi nå dit. Välkommen att följa med oss på resan!