Bli en av oss

Vad roligt att just du är intresserad av att arbeta som konsult hos oss. ”Equipe” är franska för ”team” och det är ingen tillfällighet att vi valt just det namnet. Vi värderar lagarbete högt och här blir du del av ett team där både individen och laget utvecklas.

Som konsult är du anställd av Equipe Finance och får arbeta på ekonomiavdelningen hos något av Göteborgsregionens mest attraktiva bolag. Du får en konsultchef med gedigen erfarenhet från olika ekonomiroller, som också blir din mentor och stöttar dig i din professionella utveckling.

Ett typiskt kunduppdrag varar 6-18 månader. Därefter fortsätter du som anställd på bolaget eller byter till ett nytt kunduppdrag. Konsultrollen ger dig erfarenhet från flera olika branscher – du utvecklar ditt nätverk och bygger på ditt CV.

Vi är ett ungt företag för framtidens ekonomer, där vi har roligt tillsammans, gör stor skillnad för våra kunder och blir den självklara samarbetspartnern. Vår vision är att vara det mest attraktiva konsultföretaget för ekonomer i Västra Götalandsregionen. Tillsammans kan vi nå dit. Välkommen att följa med oss på resan!

Lediga tjänster

Här hittar du tjänsterna vi söker för tillfället. Klicka för att läsa mer. Skicka gärna in ditt CV så lägger vi till dig i vår databas och hör av oss när det kommer in tjänster som intresserar dig.

Analytiker inom Corporate Finance till Capio

Equipe Finance rekryterar nu en junior analytiker inom Corporate Finance till Capio Norden. Capio befinner sig i en expansiv fas och har ett behov av att förstärka organisationen med en ambitiös individ med kompetens och intresse inom M&A och företagsöverlåtelser.

Läs mer och ansök här

Ekonomiansvarig till lönsamt bolag i framtidsbransch

Equipe Finance har nu fått förtroendet att rekrytera en ekonomiansvarig till lönsamt bolag i västra delarna av Göteborg. Här får du möjlighet att fortsätta din karriär i ett bolag med jordnära och kompetenta personer som trivs med varandra. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och ansvara för helheten i två legala enheter. De två bolagen har 20 anställda och omsätter ca 70 Mkr. Företagen agerar på en internationell marknad och ingår i en större koncern med över 1000 medarbetare. 

Läs mer och ansök här

Revisor eller ekonomiansvarig som funderar på eget bolag?

Vi söker nu dig som är revisor eller ekonomiansvarig och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som underkonsult. Du går i tankarna att bilda ditt eget bolag och är driven, kompetent, engagerad och social som person. Du har funderingarna, vi har möjligheterna.  

Läs mer och ansök här

Senior redovisningsekonom till Equipe Finance 🟡

Vi söker nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på spännande bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Läs mer och ansök här

Senior redovisningsekonom till globalt bolag i Göteborg?

Vi söker nu dig som är senior redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på ett stort internationellt bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en internationell och omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Du måste ha erfarenhet av SAP samt känna dig helt trygg i att tala och skriva på engelska. 

Läs mer och ansök här

Ekonomiassistent som är redo att utvecklas med oss

Vi växer och söker nu dig som är ekonomiassistent. Du är redo för nästa steg och vill fortsätta utvecklas i din karriär. Vi har nu flera intressanta uppdrag med en varierande vardag på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen. Är du en duktig ekonomiassistent som vill vara med i vårt härliga gäng?

Om du behärskar kund eller leverantörreskontran vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Vi samarbetar med många trevliga bolag i Göteborg som verkar i olika branscher, här får du chansen att utvecklas och representera Equipe Finance.

Läs mer och ansök här

Intressanta uppdrag för ekonomiassistent

Vi söker nu ekonomiassistent där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här

Är du vår nästa redovisningsekonom?

Vi söker nu redovisningsekonom där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Läs mer och ansök här