Projektekonom till internationellt bolag

Equipe Finance har nu glädjen att tillsätta en projekt till ett internationellt bolag i Göteborg med omgående start. Du vill fortsätta din karriär på ett internationellt bolag i en spännande fas under uppbyggnad. Du kommer att ha varierande analytiska arbetsuppgifter där du andas struktur, projektledning och uppföljning.

Redo för nästa steg?

Vi söker nu en kommunikativ, ansvarsfull och engagerad projektekonom med mycket breda kunskaper inom budget, analys, uppföljning och som har ett driv att ta nästa steg i karriären. Du är en positiv lagspelare med höga ambitioner, du har en stor drivkraft och är redo att leverera värde från dag 1.

I rollen som projektekonom gillar du många kontaktytor och se en organisation växa. Det är viktigt att du är en strukturerad person som har erfarenhet av liknande roller tidigare och gillar den internationella miljön. I rollen kommer man ha en stor frihet under ansvar i hur man lägger upp sitt arbete.

Ditt ansvarsområde och kvalifikationer

I rollen som projektekonom kommer du vara mycket verksamhetsnära och vara med i ett spännande miljardprojekt. Du är en person som har erfarenhet av en internationell miljö, du gillar att jobba med kompetenta kollegor med olika bakgrunder och kompetenser och du bidrar till god stämning. I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter såsom: 

  • Planerar och koordinerar budget och prognos för alla enheter på månads, kvartal och årsbasis.
  • Du gör följer noggrant nybyggnadsprojekt och har mycket god analytisk förmåga, du vet hur balansräkningen och resultaträkningen samspelar.
  • Du talar och skriver flytande engelska och svenska.
  • Du har goda kunskaper inom redovisning och är mån om att följa redovisningsregler.
  • För att nå framgång i rollen som projektekonom gillar du att följa och sätta nya effektiva rutiner.
  • Du har utmärkta kunskaper i Excel framförallt v look up och pivot tabeller.
  • Du är analytiskt lagd och kan se helheten på ett övergripande sätt, du kan också ge dig ner i detaljer och rätta till om något blivit fel.

Kvalifikationer

Du har en civilekonomutbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet redovisningsekonom, revisor eller motsvarande i minst 3 år. För att trivas hos bolaget gillar du en varierande roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper samtidigt som du tar stort eget ansvar för projekten, budget och forecastarbetet, du är en hungrig person som värdesätter struktur och ordning och reda.

Du är en lagspelare som är affärsfokuserad och kommunikativ. Du får möjlighet till ett omväxlande och analytiskt arbete samt leverera värde i ekonomiska frågeställningar där organisationen känner tillit.

Arbetstider

Heltid 100%, projekt 24 månader

Din ansökan

Välkommen med din ansökan. Märk din ansökan med “projektekonom” och skicka till ansokan@equipefinance.se Intervjuer och urval görs löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Kontaktpersoner

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50