Vårt erbjudande

Personlig service och kvalificerad rådgivning från några av branschens vassaste ekonomer.

När du samarbetar med oss får du tillgång till personer med operativ erfarenhet från flera olika ekonomiroller. Vi som startat och driver Equipe har arbetat med allt från löpande redovisning och revision till övergripande ekonomi- och personalansvar, finansieringsfrågor och bolagsvärdering i små, medelstora och noterade bolag – såväl inhemska som internationellt verksamma. För dig som kund betyder det personlig service och kvalificerad rådgivning från några av branschens vassaste ekonomer.

Hyr konsult

Behöver du förstärkning ett par månader eller en längre period? Är det en CFO eller en redovisningsekonom du behöver? Oavsett vilket behov du har, kan vi hjälpa dig med rätt person för jobbet. Vårt nätverk av kvalificerade ekonomikonsulter med olika inriktningar och erfarenheter är stort och väletablerat. Vi känner våra konsulter personligen och vet vilka som är bra på vad. Välkommen med din förfrågan.

Rekrytering

Vår erfarenhet av personalansvar i kombination med vårt nätverk innebär att vi också kan hjälpa dig med rekrytering inom ekonomi och finans. Vi har genomarbetade processer med djupintervjuer och kompetenstester för att hitta rätt kandidat för dina behov. Hör av dig så berättar vi mer.