Senior redovisningsekonom till globalt bolag i Göteborg

Vi söker nu dig som är senior redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på ett stort internationellt bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en internationell och omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Du måste ha erfarenhet av SAP samt känna dig helt trygg i att tala och skriva på engelska. 

Ditt ansvarsområde och kvalifikationer

Som person är du positiv, ambitiös och mycket trygg i din roll att operativt sköta och ansvara för redovisningen och månadsbokslut etc. Equipe Finance har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som senior redovisningsekonom till detta internationella bolag kan bland annat innefatta: 

  • Månads, kvartals och årsbokslut 
  • Kontoavstämningar och analyser 
  • Rapportering månadsvis 
  • Skatt- och momsdeklarationer 
  • Har du god kännedom om K3 regelverket samt IFRS är det meriterande. 
  • Du har utmärkta kunskaper i Excel 

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Vi garanterar ett utvecklande och roligt steg i din karriär. 

  

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som senior redovisningsekonom i minst 3 år.  
  
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance och dess kundföretag trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och får möjlighet att utvecklas med många av våra kundföretag. Varje bolag behöver minst en duktig ekonom, där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling. Som konsult hos oss är du strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och hittar lösningar.

Arbetstider

Heltid

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till ansokan@equipefinance.se märk din ansökan med “Senior redovisningsekonom SAP”. 

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50