Redovisningsekonom till telekombolag med grundläggande IFRS kunskaper

Nu söker vi senior redovisningsekonom till internationellt telekombolag där du har eget ansvar för ett bolag och dess redovisning. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och där vi gärna ser att du har en bredd i dina kunskaper. Du har stor frihet och kan jobba helt remote. Välkommen med din ansökan för att bli en av oss. ansokan@equipefinance.se

Redo för nästa steg?

Är du en senior redovisningsekonom med bred kunskap och vill utvecklas i en spännande bransch vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Du har arbetat som redovisningsekonom, gärna i en bred roll på redovisningsbyrå och hanterar bokslut, skatt, moms och är helt självgående i bokslut och vill nu ta nästa steg!

Ditt ansvarsområde

I rollen som redovisningsekonom hos kunden har du själv ansvar för ett bolag som ansvarar för infrastruktur och den operationella driften. Du är själv i din roll men på bolaget finns mellan 25-30 redovisningsekonomer. I tjänsten som redovisningsekonom har du ansvaret för: 

  •  Månads, kvartal och årsbokslut
  •  Kontoavstämningar och analyser
  •  Periodiseringar och reserveringar
  •  Rapportering i Cognos
  •  Skatt- och momsdeklarationer
  •  Har grundkunskap i K3/IFRS regelverket.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom 3-5 år, det är mycket meriterande om du tidigare arbetat på redovisnings- eller revisionsbyrå. För att trivas hos bolaget gillar du en varierande roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper samtidigt som du tar stort eget ansvar. På bolaget är du själv helt ansvarig för ett bolag men är van att kommunicera med arbetskollegor dagligen. I rollen är du trygg i dina kunskaper, analytisk, flexibel, kommunikativ och här får du möjlighet att nyttja hela din kompetens i ett välkänt företag. Som person är du strukturerad och noggrann, har hög tillit, håller deadlines och är affärsfokuserad. Du har tidigare arbetat i affärssystemet Navision och är van att bearbeta information i Excel på ett effektivt sätt.

Arbetstider

Visstid till 31/12.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande.

Märk din ansökan med “telekom” och skicka din ansökan till ansokan@equipefinance.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50