Redovisningsekonom med erfarenhet av IFRS

Vi söker nu dig som är redovisningsekonom och har jobbat med IFRS till kund i västra Göteborg. Är du en självgående redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i ett mycket bra bolag med en toppen chef och härliga medarbetare. Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Du är van vid att hantera många olika typer av bolag och branscher samt gillar att sätta dig in i olika frågeställningar.

Ditt ansvarsområde och kvalifikationer

Som person är du en kommunikativ lagspelare som gärna finner lösningar och är mycket trygg i din roll att operativt sköta och ansvara för redovisningen och månadsbokslut etc. Dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom till detta bolag kan bland annat innefatta: 

  • Månads, kvartals och årsbokslut 
  • Kontoavstämningar och analyser 
  • Rapportering månadsvis 
  • Skatt- och momsdeklarationer 
  • Ha god kännedom om K3 regelverket samt IFRS.
  • Du har utmärkta kunskaper i Excel 

  

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom eller revisor i minst 3 år.  
  
För att trivas hos bolaget är du en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och har en bra bredd i dina kunskaper. Vi vet att du får en mycket bra chef och att ni i teamet kommer ha mycket roligt tillsammans.

Arbetstider

Heltid, tillsvidare

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till ansokan@equipefinance.se märk din ansökan med “Redovisningsekonom IFRS”. 

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50