Redovisningsansvarig till offensivt SaaS bolag i centrala Göteborg

Vi har nu glädjen att rekrytera en redovisningsansvarig till trevligt SaaS bolag där du vill fortsätta din karriär i en tillväxtfas tillsammans med många härliga kollegor. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och du hanterar tre bolag i centrala delarna av Göteborg. I koncernen finns ytterligare två utländska dotterbolag. Välkommen med din ansökan för att bli en i viktig spelare hos vår kund. ansokan@equipefinance.se

Redo för ditt nästa steg?

Är du en duktig redovisningsansvarig som trivs i en teamledaroll där alla vägar inte är upptrampade. Här får du möjlighet att nyttja din ekonomiska bredd i ett framåt och hungrigt bolag där den ena dagen inte är den andra lik. Gillar du korta beslutsvägar och att få jobba tillsammans med många roliga och kompetenta kollegor vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Ditt ansvarsområde

I rollen som redovisningsansvarig hos kunden ingår du i ett team på 6 personer. Du samarbetar med två redovisningsassistenter, en controller, en bolagsjurist samt rapporterar till en prestigelös CFO. Lönehanteringen har bolaget valt att lägga hos extern samarbetspartner. I tjänsten som redovisningsansvarig har du ansvaret för: 

  • Insourcing av redovisningsfunktionen från extern redovisningsbyrå (arbetet har delvis påbörjats)
  • Månads och årsbokslut
  • Kontoavstämningar och analyser
  • Periodiseringar och reserveringar
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Upprättande av Årsredovisningar
  • Kontaktperson till revisorer och banker
  • Uppsättning av rutiner och effektiva processer
  • Ad-hoc analyser och projektledning inom redovisningsområdet
  • Delaktig i implementering av nytt ERP system

Vår kund gillar korta beslutsvägar, flexibelt arbetssätt, gillar modiga medarbetare som har ett lösningsfokuserat synsätt. De strävar dessutom efter en härlig gemenskap och trivsel.

Arbetstider

Heltid 100%

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom/redovisningsansvarig minst 5 år, det är mycket meriterande om du tidigare arbetat på redovisningsbyrå. För att trivas hos bolaget gillar du en varierande roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper samtidigt som du tar stort eget ansvar.

Du är en sann lagspelare och trivs att leda ett team där du är van att kommunicera med dina arbetskollegor dagligen. Du är inte rädd för att sätta upp effektiva processer och rutiner för att generera affärsnytta till bolaget. Vidare är du nyfiken, modig, kommunikativ och här får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande företag som är på en mycket spännande resa.

Som person är du strukturerad och noggrann, har hög tillit, håller deadlines och är affärsfokuserad. Du har ett systemintresse och gillar att få saker på plats. Du är van att bearbeta information i Excel på ett överskådligt och effektivt sätt. Du kommunicerar på engelska i tal och skrift.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. 

Märk din ansökan med “Redovisningsansvarig till SaaS bolag” och skicka till ansokan@equipefinance.se

Intervjuer och urval görs löpande.

Kontaktpersoner

Daniel Hokander, daniel@equipefinance.se

Marcus Råsberg, marcus@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50