Nu söker vi en driven redovisningsekonom till kund i hjärtat av Göteborg

Equipe Finance är företaget för framtidens ekonomer, där vi har roligt tillsammans, gör stor skillnad för våra kunder, konsulter och blir den självklara samarbetspartnern. Vår vision är att vara det mest attraktiva konsultföretaget för ekonomer i Göteborg. Tillsammans når vi dit. Välkommen med din ansökan redan idag.

ansokan@equipefinance.se

Redo för utveckling och ditt nästa steg?

Equipe Finance rekryterar nu en driven redovisningsekonom till kund i centrala Göteborg. Vi söker nu en kompetent redovisningsekonom där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta hos en av våra kunder och ha varierande arbetsuppgifter i en härlig miljö med många ekonomikollegor. Är du en ambitiös och duktig redovisningsekonom och är intresserad av att ta nästa steg i din utveckling vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Vi på Equipe Finance har operativ och gedigen erfarenhet vilket gör oss till specialister inom ekonomi och vet vad som förväntas i respektive roll. Du vet helt enkelt vart du kommer när du byter jobb. Vi är din naturliga samarbetspartner och kommer hjälpa dig i din fortsatta karriär där en fråga varken är för stor eller liten. Vi samarbetar med de mest attraktiva bolagen i regionen, i denna roll får du chansen att utvecklas då man får många utmanande arbetsuppgifter samt kompetenta kollegor.

Ditt ansvarsområde

Equipe Finance ser både till kandidaterna och kundens bästa. När du går i tankarna om att byta karriär och säga upp dig vill vi att du hamnar rätt, för oss är det ingen gissningslek! Dina arbetsuppgifter som kvalificerad redovisningsekonom innefattar: 

 • Redovisning samt löpande bokföring
 • Resultatanalys
 • Månads, kvartal och årsbokslut
 • Kontoavstämningar och analyser
 • Rapportering till ägare, kundföretag
 • Skatt- och momsdeklarationer
 • Skatteberäkning och inkomstdeklarationer
 • Upprätta budget och prognos
 • Upprättande av Årsredovisningar
 • Har god kännedom om K2 och K3 regelverket
 • Upprättande av kassaflödesanalyser

Arbetstider

Heltid eller deltid

Kvalifikationer eller önskad profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet i minst 2-5 år. Du har tidigare arbetat som redovisningsekonom på ett bolag, redovisningsbyrå eller har jobbat som revisor.  

För att trivas hos kunden gillar du i en varierande roll där du samarbetar med många drivna kollegor på olika kunskapsnivåer och hjälper kundföretag. Hos vår kund används ofta engelska som koncernspråk. Du är en lagspelare som är serviceinriktad, social, kommunikativ och har ett stort eget driv. Denna kund andas optimism och breddar verksamheten ytterligare. Är du strukturerad, lyhörd, håller deadlines och försöker hitta lösningar kommer du utvecklas i en spännande miljö som aldrig sover.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. I denna rekrytering samarbetar bolaget med Equipe Finance. Om du är en positiv lagspelare som vill utvecklas i ett väldigt spännande och expansivt bolag vill vi att du skickar in din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se

Märk din ansökan med ”driven redovisningsekonom”

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50