Junior Controller med BI kunskaper

Vi söker nu junior controller till ett spännande bolag i västra delarna av Göteborg. Du har jobbat med BI alternativt varit med i en implementeringsfas av detta. Du har jobbat 2-4 år med redovisning eller revision men tycker analys och business fokus tilltalar dig mer. På detta bolag får du chans i ett härligt team där du får nyttja ditt härliga driv och engagemang. Tar du chansen? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Ditt ansvarsområde och kvalifikationer

Som person är du strukturerad, noggrann, analytisk och är ansvarsfull. Du finner lösningar och är mycket trygg i din roll att styra planering i kombination med att jobba verksamhetsnära. Dina arbetsuppgifter som junior controller till detta bolag kan bland annat innefatta: 

  • KPI, nyckeltal, budget, prognos
  • Kontoanalyser 
  • Rapportering månadsvis 
  • Avvikelserapportering
  • Business Intelligence
  • Samarbete med regionchef
  • Du har utmärkta kunskaper i Excel 

  

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom eller revisor i 2-4 år.  
  
För att trivas hos bolaget är du en prestigelös person som gillar samarbete samtidigt som du är social, ansvarsfull och kommunikativ. Du har en positiv inställning och ”can do” attityd.

Arbetstider

Heltid, tillsvidare

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till ansokan@equipefinance.se märk din ansökan med “Junior controller”. 

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50