Interim CFO till klimatsmart bolag med hållbarhetstänk

Equipe Finance har nu fått förtroendet att tillsätta en interim CFO till ett spännande bolag strax norr om Göteborg, där man lägger stor vikt vid en klimatsmart produkt. Vi på Equipe Finance har operativ och gedigen erfarenhet vilket gör oss till specialister inom ekonomi och vet vad som förväntas i respektive roll. Vi samarbetar med de mest attraktiva bolagen i Göteborgsregionen och verkar i olika branscher, där vi ger människor möjligheter att utvecklas och att ta nästa steg i karriären.

På ekonomiavdelningen hos vårt kundföretag kommer du arbeta nära VD, produktionsansvarig samt redovisningsansvarig där ni bildar ett team. Ni tar tillvara på varandras styrkor för att jobba på ett smart och effektivt sätt för att driva bolag framåt i rätt riktning. Du bidrar med dina analytiska och kommunikativa färdigheter, du har en stark integritet. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i producerande bolag samt med projektredovisning är det meriterande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i en CFO-roll. Man behöver vara på plats på bolaget minst 2 dagar/vecka, resterande tid går att arbeta hemifrån om man önskar. Du är en glad och prestigelös person som bidrar med positiv energi, du gör dina kollegor och organisation bättre. Du kommer till ett relativt ungt bolag som utvecklats kraftigt de senaste åren, kommande år kommer denna expansion att fortsätta. Bolaget arbetar inom bygg och är marknadsledande inom sin nisch.

Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig i cirka 7-9 månader, tillsättningen för detta uppdrag kommer ske som senast i augusti. Om du är redo att kavla upp armarna och bidra med ditt starka driv och tillföra ytterligare kompetens till bolaget så är du välkommen att skicka din ansökan redan idag till: ansokan@equipefinance.se

Erfarenheter och kvalifikationer som eftersöks

För att trivas så gillar du en varierande roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper där ingen fråga är varken för stor eller liten. Du är en person med glad uppsyn och positiv attityd som väljer att se möjligheter i allt. Nedanstående erfarenheter och arbetsuppgifter är exempel på vad du gillar att arbeta med:

  • Strukturera och förbättra rapporter samt rapportera till VD och ägare.
  • Analyser och upprättande av likviditetsbudget och prognoser.
  • Bolaget bedriver produktion inom bygg/entreprenad, som CFO kommer du tillsammans med redovisningsansvarig ta fram och förbättra nyckeltal samt mäta och analysera bolagets projekt/intäkter/kostnader.
  • Bolaget har en digitaliserad affärsmodell så du ligger i framkant i hur en modern ekonomifunktion ska bedrivas.
  • Du har god kännedom om K2 och K3 regelverket och utmärkta kunskaper i Excel, det är meriterande om du tidigare arbetat i Monitor.
  • Du har bra koll på succesiv vinstavräkning och pågående arbete.

För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance och dess kundföretag trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och här får man möjlighet att utvecklas med våra kundföretag. Varje bolag behöver minst en duktig ekonom, där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom 1-5 år antingen på ett bolag eller en redovisningsbyrå. Våra kunder varierar i storlek och på de större bolagen används ofta engelska som koncernspråk.
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och får möjlighet att utvecklas med många av våra kundföretag. Alla bolag behöver en duktig ekonom, där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling. Du är strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och försöker hitta lösningar. För att passa in i organisationen bör du ha en glad uppsyn och personlighet, du är en person som väljer att se positivt på förändringar.

Arbetstider

Heltid 100%

Din ansökan

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Om du vill utvecklas med oss och ha en varierande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Equipe Finance är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden, intervjuer och urval görs löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående till: ansokan@equipefinance.se Märk din ansökan med “Interim CFO hållbarhet”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, daniel@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50