Equipe Finance växer och blir fler, vi söker nu duktiga redovisningsekonomer

Vi söker nu dig som är redovisningsekonom eller redovisningskonsult och vill fortsätta din karriär genom att arbeta på Equipe Finance med något av våra spännande kundbolag. Vi har intressanta uppdrag med varierande arbetsuppgifter på många av de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen.

Är du en duktig redovisningsekonom och vill vara med i framtidens bolag vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Med blicken framåt ser du till att implementera både strukturer, rutiner och en positiv stämning. Vill du arbeta på en modern arbetsplats med sunda värderingar ser vi framemot att få in ditt driv och din positiva attityd för att kunna växa ännu mer!

Ditt ansvarsområde

Vi bygger Equipe Finance från grunden och har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kan bland annat innefatta:

  • Vara delaktig och i vissa fall ansvara för månads, kvartal och årsbokslut
  • Du är självgående från A till Ö med att sköta det löpande samt att upprätta månadsbokslut
  • Kontoavstämningar och analyser
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Upprättande av årsbokslut och årsredovisningar
  • Har god kännedom om K2 och K3 regelverket
  • Du har utmärkta kunskaper i Excel
  • Du känner dig helt trygg i att tala och skriva på engelska.

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Vi garanterar ett utvecklande och roligt steg i din karriär.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom 1-5 år antingen på ett bolag eller en redovisningsbyrå. Våra kunder varierar i storlek och på de större bolagen används ofta engelska som koncernspråk.
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och får möjlighet att utvecklas med många av våra kundföretag. Alla bolag behöver en duktig ekonom, där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling. Du är strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och försöker hitta lösningar. För att passa in i organisationen bör du ha en glad uppsyn och personlighet, du är en person som väljer att se positivt på förändringar.

Erfarenhet

Erfarenhet som redovisningsekonom i minst 1 år eller liknande.

Arbetstider

Heltid eller deltid 

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Vi är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden. Välkommen med din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se, märk din ansökan med ”redovisningsekonom”

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50