Engagerad Ekonomiassistent till expansiva Equipe Finance

Vi blir flera och söker nu dig som är ekonomiassistent. Equipe Finance ger dig chansen att utvecklas i din karriär, tar du den? Ditt första uppdrag blir i en internationell miljö där du får möjlighet att bidra med din kompetens och vara med i ett större team. Om du behärskar kund eller leverantörreskontra vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Ditt ansvarsområde

Vi bygger Equipe Finance från grunden och har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och har många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kan bland annat innefatta: 

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämning
  • Kundfakturering, påminnelsehantering, åldersanalyser
  • Hantera leverantörsfakturor, registrering, kontering och betalning
  • Periodisering av leverantörsfakturor

Arbetstider

Heltid 100%

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent i minst ett år. Våra kunder varierar i storlek det är därför viktigt att du kommunicerar på engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande.  
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och vill utvecklas. Vidare försöker du hitta lösningar, är strukturerad och håller deadlines.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Vi är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden. Välkommen med din ansökan! ansokan@equipefinance.se Märk din ansökan med ”engagerad ekonomiassistent”.

Kontaktpersoner: 

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se  

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50