Ekonomiassistent som är redo att utvecklas med oss

Vi växer och söker nu dig som är ekonomiassistent. Du är redo för nästa steg och vill fortsätta utvecklas i din karriär. Vi har nu flera intressanta uppdrag med en varierande vardag på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen. Är du en duktig ekonomiassistent som vill vara med i vårt härliga gäng?

Om du behärskar kund eller leverantörreskontran vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Vi samarbetar med många trevliga bolag i Göteborg som verkar i olika branscher, här får du chansen att utvecklas och representera Equipe Finance.

Ditt ansvarsområde

Vi bygger Equipe Finance från grunden och har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och har många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kan bland annat innefatta: 

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämning
  • Kundfakturering, påminnelsehantering, åldersanalyser
  • Hantera leverantörsfakturor, scanning, registrering och betalning
  • Periodisering av leverantörsfakturor

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Vi garanterar ett utvecklande och roligt steg i din karriär.

Arbetstider

Heltid 100%

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent i minst ett år. Våra kunder varierar i storlek och på de större bolagen används ofta engelska som koncernspråk. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av SAP.  
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och vill utvecklas med många av våra kundföretag.

För att trivas som konsult hos oss är du strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och försöker hela tiden hitta lösningar.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Vi är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden. Välkommen med din ansökan! ansokan@equipefinance.se Märk din ansökan med ”ekonomiassistent”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50