Ekonomiassistent med utvecklingspotential

Vi har högt tryck på våra duktiga ekonomer, nu söker vi dig som är ekonomiassistent och vill få en bra start i din karriär. Equipe Finance ger dig chansen att utvecklas i din karriär, tar du den?

Vi har spännande uppdrag i några av Göteborgs mest välkända bolag med starka varumärken. Om du behärskar kund eller leverantörreskontra eller kanske rent av båda vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Ditt ansvarsområde

Vi bygger Equipe Finance från grunden och har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och har många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kan bland annat innefatta: 

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämning
  • Kundfakturering, påminnelsehantering, åldersanalyser
  • Hantera leverantörsfakturor, scanning, registrering och betalning
  • Periodisering av leverantörsfakturor

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Vi garanterar ett utvecklande och roligt steg i din karriär.

Arbetstider

Heltid 100%

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent i minst ett år. Våra kunder varierar i storlek och på de större bolagen används ofta engelska som koncernspråk. Har du erfarenhet av ekonomisystem som SAP, Jeeves, M3 eller liknande är det meriterande.  
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och vill utvecklas med många av våra kundföretag.

För att trivas som konsult hos oss är du strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och försöker hela tiden hitta lösningar.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Vi är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden. Välkommen med din ansökan! ansokan@equipefinance.se Märk din ansökan med ”ekonomiassistent med utvecklingspotential”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50