Ekonomiansvarig med analytiska färdigheter

Vi söker nu en prestigelös och analytiskt duktig ekonom som tar ett helhetsansvar för ekonomin och bolagets projektredovisning, bolaget är beläget i de västra delarna av Göteborg. Du har tidigare operativ erfarenhet av arbete som redovisningsansvarig eller ekonomiansvarig och är analytiskt lagd. Du kommer att vara ensam på ekonomiavdelningen och därmed ta ett helhetsansvar för ekonomin samt vara ett bollplank och resurs till VD i projektredovisning. Projektredovisningen utförs i Bygglet. Du gillar att mäta lönsamhet i de olika projekten, du kommer vara ansvarig för projektredovisningen, fakturering sköts dock av verksamhetscheferna.   

 

Du är helt prestigelös i att ta alla typer av arbetsuppgifter då man helt självgående sköter ekonomiavdelningen, alltifrån löpande redovisning och projektredovisning till årsbokslut. Man förväntas ha höjden att helt självgående sköta anläggningsregistret inklusive avskrivningar, känna sig trygg i pågående arbeten, ha kunskaper i varulagervärdering, sköta månadsbokslut och årsbokslut samt ha koll på de analytiska delarna med lönsamhetsberäkningar i projekten osv.  

 

Du har ett mycket nära samarbete med VD. Rapportering kommer ske till VD samt till bolagets moderbolag där det finns en CFO.  

 

Equipe Finance kommer tillsätta en ekonomikonsult omgående samt göra en rekrytering, dvs denna tjänst passar både för dig som är tillgänglig omgående samt för dem som har ett par månaders uppsägningstid så skicka din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se 

 

Ditt ansvarsområde & kvalifikationer

Som person är du positiv, ambitiös och mycket trygg i din roll att operativt sköta ett bolag med en omsättning på cirka 100 mkr. Du är strukturerad och har hög tillit, håller deadlines och försöker hitta lösningar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:  

 • Sköta löpande bokföring och skatt/moms. Du sköter lönerna för bolagets anställda. 
 • Upprätta månadsbokslut och årsbokslut och rapportera till bolagets VD och moderbolagets CFO. Moderbolaget är en börsnoterad koncern. 
 • Du är analytiskt lagd då du har ett mycket nära samarbete med VD i projektredovisningen.   
 • Du har utmärkta kunskaper i Excel, det är meriterande om du även arbetat i Bygglet och Visma. 

  Arbetstider

  Heltid, 100% 

   

  Din ansökan

  Intervjuer och urval görs löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till ansokan@equipefinance.se märk din ansökan med “Analytisk ekonomiansvarig”. 

   Välkommen med din ansökan! 

  Kontaktpersoner

  Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se 

  Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

   

   

   

  Ansök

  Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

  Kontakta oss för mer information

  Daniel Hokander: 076-022 91 33

  Marcus Råsberg: 073-747 08 50