Business controller till vår kund i centrala Göteborg

Equipe Finance är företaget för framtidens ekonomer, där vi har roligt tillsammans, gör stor skillnad för våra kunder, konsulter och blir den självklara samarbetspartnern. Vår vision är att vara det mest attraktiva konsultföretaget för ekonomer i Göteborg. Tillsammans når vi dit. Välkommen med din ansökan redan idag.

ansokan@equipefinance.se

Redo för utveckling och ditt nästa steg?

Vi söker nu dig som är redo att fortsätta din karriär genom att arbeta hos en av våra kunder i en härlig miljö med många ekonomikollegor. Är du en ambitiös och duktig business controller och är intresserad av att ta nästa steg i din utveckling vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Rollen börjar som ett konsultuppdrag med möjlighet att övergå i en fast anställning hos kunden.

Vi på Equipe Finance har operativ och gedigen erfarenhet vilket gör oss till specialister inom ekonomi och vet vad som förväntas i respektive roll. Du vet helt enkelt vart du kommer när du byter jobb. Vi är din naturliga samarbetspartner och kommer hjälpa dig i din fortsatta karriär där en fråga varken är för stor eller liten. Vi samarbetar med de mest attraktiva bolagen i regionen, i denna roll får du chansen att utvecklas då man får många utmanande arbetsuppgifter samt kompetenta kollegor.

Ditt ansvarsområde

Equipe Finance ser både till kandidaterna och kundens bästa. När du går i tankarna om att byta karriär och säga upp dig vill vi att du hamnar rätt. Dina arbetsuppgifter som business controller innefattar: 

  • Löpande analyser av utfall och framtagning av KPI:er
  • Vara en brygga mellan olika avdelningar
  • Upprätta och sätta budget och prognoser
  • Kontoavstämningar och analyser av månadsresultat
  • God kännedom om samspelet mellan balans- och resultaträkningen.
  • Rapportering till avdelningschef och kundföretag
  • Har kännedom om redovisningsregler framförallt K3

Arbetstider

Heltid, 100%

Kvalifikationer eller önskad profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som business controller i minst 3-5 år.

För att trivas hos kunden gillar du att ha en varierande roll där du samarbetar med många drivna kollegor på olika avdelningar och hjälper kundföretagen. Hos vår kund används ofta engelska som koncernspråk. Du värdesätter sammarbete, är serviceinriktad, social, kommunikativ och tar ett stort eget ansvar. Är du strukturerad, lyhörd, håller deadlines och försöker hitta lösningar kommer du utvecklas i en spännande miljö.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. I denna rekrytering samarbetar bolaget med Equipe Finance. Om du är en positiv lagspelare som vill utvecklas i ett väldigt spännande och framåt bolag vill vi att du skickar in din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se

Märk din ansökan med ”business controller”

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50