Är du redo för en spännande och utvecklande höst?

Det är mycket roligt som händer både på ekonomimarknaden och hos oss. Är du redo att utvecklas och få möjlighet att använda hela din kompetens? Vi har nu flera intressanta uppdrag med en varierande vardag på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen. Är du ekonomiansvarig, en duktig business controller, koncernredovisare eller senior redovisningsekonom som vill vara med i vårt härliga gäng?

Ditt ansvarsområde

Vi bygger Equipe Finance från grunden och har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och har många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag.

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Vi garanterar ett utvecklande och roligt steg i din karriär där vi strävar efter att vara en bra och attraktiv arbetsgivare.

Arbetstider

Heltid 100%

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet. Våra kunder varierar i storlek och på de större bolagen används ofta engelska som koncernspråk. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av flera ekonomisystem samt har mycket goda kunskaper i excel.  
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och vill utvecklas med många av våra kundföretag.

För att trivas som konsult hos oss är du strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och försöker hela tiden hitta lösningar.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Vi är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden. Välkommen med din ansökan! ansokan@equipefinance.se

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50