Är du Equipe Finance nästa medarbetare?

Equipe Finance växer och vi söker nu fler duktiga medarbetare som är i starten av sin karriär och som vill utvecklas med oss. Vi söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent och som är redo för omgående start, vi har spännande uppdrag i några av Göteborgs mest välkända bolag med starka varumärken.

Tillsättningen kommer ske omgående så välkommen att skicka din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi bygger Equipe Finance från grunden och har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och har många uppdrag inom ekonomiområdet. De arbetsuppgifter du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kan bland annat innefatta:  

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämning
  • Kundfakturering, påminnelsehantering, åldersanalyser
  • Hantera leverantörsfakturor, scanning, registrering och betalning
  • Periodisering av leverantörsfakturor.

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Vi garanterar ett utvecklande och roligt steg i din karriär.

Arbetstider

Heltid 100%

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent i minst ett år.

För att trivas som konsult hos oss är du strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och försöker hela tiden hitta lösningar. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och vill fortsätta att utvecklas både professionellt samt på det privata planet. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Vi är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden. Välkommen med din ansökan! ansokan@equipefinance.se Märk din ansökan med ”ekonomiassistent med utvecklingspotential”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50