Analytiker inom värdering och M&A till Corptrade

Equipe Finance rekryterar nu en analytiker inom företagsvärdering och företagsförsäljning till Corptrade. Bolaget befinner sig i en fortsatt expansiv fas och har ett behov av att förstärka organisationen med en ambitiös person med hög kompetens och stort intresse inom M&A samt företagsvärdering.

Om Corptrade

Corptrade arbetar med företagsförsäljning, företagsvärdering och ägarplanering inför försäljning av företag. Corptrade är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar som ligger väldigt långt fram i den digitala utvecklingen. Bolaget har utvecklat en helt egen programvara ”mates” där kunden och alla anställda kan hålla sig informerad och uppdaterad av allt som pågår i de olika uppdragen. Detta verktyg skapar en god struktur för alla anställda samt en bra upplevelse för kunden genom hela processen. Den allmänna kulturen samt värderingar inom Corptrade är att alla anställda ska ha balans i livet och må bra.

Som anställd på Corptrade kommer du vara en pålitlig rådgivare i alla arbetsmoment. Oavsett om du ska hjälpa en kund med att sälja, köpa eller värdera ett företag så är Corptrades mål att uppnå bästa tänkbara resultat för kunden. Vi bryr oss om våra kunder och det ska synas i vårt arbete, varje dag. Alla våra relationer bygger på ärlighet, respekt och öppenhet. Vill du arbeta både som analytiker samt vara rådgivare där du verkligen bryr dig om bolagets kunder, då är Corptrade rätt företag för dig!

Stämmer bolagets visioner överens med dina värderingar och dina mål? Skicka din ansökan och CV till ansokan@equipefinance.se  För mer information om bolaget besök corptrade.se

Är du Corptrades nästa stjärna?

Vi söker nu en ambitiös och analytiskt lagd person som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet och framåtlutat företag. Placering är på Corptrades kontor i nybyggda toppmoderna lokaler vid Masthuggskajen i centrala Göteborg. Vi värdesätter att du är strukturerad, ansvarstagande och har en prestigelös attityd. Du har ett stort eget driv samt har förmåga att anpassa dig till nya situationer och är snabb på att sätta dig in i nya frågeställningar. Vidare har du en god analytisk kapacitet, förmåga att tänka strategiskt och en personlig mognad då tjänsten innebär exponering mot seniora personer i ledande befattningar, ofta ekonomichefer, VD och företagsägare. Du har en förmåga att se vad som är bäst för helheten och att kommunicera tydligt och balanserat i såväl tal som skrift både på svenska och engelska.

För att kunna axla rollen så krävs ett starkt engagemang och en vilja att bidra till teamets kontinuerliga utveckling. De anställda på Corptrade är ett lagbygge som alla arbetar mot samma mål där man har kul tillsammans. Alla anställda fyller en viktig funktion för att accelerera och leverera på Corptrades expansionsplaner.

För att trivas på Corptrade gillar du en varierande miljö där du får nyttja dina tidigare kunskaper samtidigt som du tar stort eget ansvar. Du har en framåtriktad och lösningsorienterad framtoning. Inom Corporate förväntas du att medverka och ansvara inom exempelvis följande områden:

 • Utföra kassaflödesvärderingar och substansvärdering helt på egen hand.
 • Hjälpa kunder att förbereda deras företag för en företagsförsäljning, detta görs på ett strukturerat sätt i Corptrades egna digitala plattform.
 • Vara delaktig i en hel försäljningsprocess genom att utföra företagsvärdering, skriva IM, kontakta potentiella köpare, deltaga på managementpresentationer, utvärdera inkomna bud, bistå och koordinera due diligence processer osv.

Önskad profil

 • Relevant akademisk examen inom ekonomi.
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet och företrädesvis erfarenhet från att arbeta med företagsförsäljning och företagsvärdering.
 • God förståelse för hur resultaträkning, balansräkning och kassaflöde hänger ihop.
 • Du är bekant med att utföra working capital beräkningar och har tidigare erfarenhet av olika avräkningsmekanismer vid företagsförsäljning.
 • God förståelse för att själv utföra kassaflödesvärdering och substansvärdering.
 • Initiativtagande personlighet som har förmåga att lära sig nya arbetsuppgifter snabbt, stundtals är det högt tempo med flera parallella projekt.
 • Goda kunskaper i Powerpoint och Excel.
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Du har goda projektledaregenskaper, är kommunikativ och gillar att samarbeta med dina positiva och kompetenta kollegor.

Arbetstider

Heltid 100%.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. I denna rekrytering samarbetar Corptrade med Equipe Finance. Om du är en positiv lagspelare som vill utvecklas i en varierande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se

Märk din ansökan med “Corptrade”.

Kontaktperson

Marcus Råsberg, marcus@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50