Affärsinriktad Ekonomichef till Hot Screen AB

Equipe Finance har nu glädjen att rekrytera en Ekonomichef till expansiva Hot Screen AB. Bolaget har genom åren vuxit med god lönsamhet och omsätter cirka 160 mkr.

Hot Screen är Nordens ledande transfertryckeri beläget i toppmoderna lokaler i Fjärås strax söder om Kungsbacka. Hot Screens största framgångsfaktorer är den egenutvecklade produkten med fantastiska egenskaper och bolagets engagerade medarbetare. Personalens engagemang och individuella ansvarstagande leder bolaget framåt.

Hot Screen är en affärsdriven och dynamisk organisation med stark ”vi-känsla” där alla medarbetare ges ett stort eget ansvar. Företaget är starkt värdegrundsdrivet och tror på att arbeta långsiktigt i alla processer. Bolagets värdeord är Framåtanda, Gemenskap och Hållbarhet. Om du känner igen dig i dessa värdeord och vill vara med och skapa förutsättningar tillsammans kommer du säkert att trivas hos Hot Screen!

Välkommen med din ansökan för att bli en i viktig spelare i Hot Screen och dess koncernbolag. Läs mer om Hot Screen AB på www.hotscreen.se och skicka din ansökan till Equipe Finance ansokan@equipefinance.se

Är du redo för ett nytt steg i din karriär?

Drivs du av att vara en affärsinriktad ekonomichef som kontinuerligt vill förstå och förbättra alla delar av verksamheten som leder till ökad lönsamhet? Är du samtidigt en bred och prestigelös ekonom som kan sköta löpande bokföring, upprätta månadsbokslut och årsredovisningar samt rapportera till styrelsen så kan detta vara ditt nästa steg i karriären. På Hot Screen får du fortsätta din karriär i en värdegrundsstyrd organisation tillsammans med kompetenta medarbetare där man har en spännande tillväxtresa framför sig. Vi söker dig som har en god analytisk förmåga samt är flexibel, noggrann och serviceminded. För att trivas i organisationen är du en person med ett starkt driv och en positiv attityd som väljer att se möjligheter i allting.

Ditt ansvarsområde och arbetsuppgifter

Vi söker nu en person som tar ett helhetsansvar för ekonomin, alltifrån löpande redovisning, moms/skatt, månadsbokslut, årsbokslut, upprätta budget samt årsredovisningar. Till din hjälp finns en redovisningsassistent som bland annat sköter löner, kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning och diverse avstämningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Deltaga och ansvara för att upprätta månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisningar samt därtill tillhörande arbetsuppgifter för tre av koncernens aktiebolag.
  • Månadsvis utföra operativ resultatanalys med diverse nyckeltal.
  • Ansvara och tillsammans med redovisningsassistent deltaga i den löpande redovisningen i Hot Screen AB samt dess två svenska koncernbolag.
  • Ansvara för rapportering och uppföljning av kassaflöde, balansräkning, rörelsekapital samt likviditetsprognos i den interna rapporteringen och till ägarbolagen.
  • Ansvara för förbättrings- och effektiviseringsarbete med processer och rutiner inom redovisning, analys och rapportering.
  • Upprätta och ansvara för budget och prognos.
  • Medverka vid analys och framtagande av beslutsunderlag för investeringar.
  • Du har ett mycket nära samarbete med VD och styrelseordförande samt sitter med i Hot Screens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt relevant arbetslivserfarenhet i minst 5 år. Du förväntas ha goda kunskaper i Excel, har du erfarenhet av Power BI är det meriterande. För att trivas hos Hot Screen gillar du att få nyttja hela din bredd i dina kunskaper och vill utveckla både dig själv och Hot Screens verksamhet. I rollen är du en vetgirig lagspelare som är kommunikativ och här får du möjlighet att utvecklas i ett spännande företag. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetstider

Heltid 100%.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer och urval görs löpande.

Märk din ansökan med “Ekonomichef Hot Screen” och skicka till ansokan@equipefinance.se

Kontaktpersoner 

Marcus Råsberg, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, daniel@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50