Redovisningsekonom till spännande bolag i Göteborg

Vi söker nu dig som är redovisningsekonom som vill fortsätta din karriär genom att arbeta på ett spännande bolag i centrala delarna av Göteborg. Är du en duktig redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en internationell och omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Du har arbetat som redovisningsekonom på ett bolag eller har jobbat som revisor. Du måste ha erfarenhet av SAP.

Ditt ansvarsområde

Vi bygger Equipe Finance från grunden och har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kan bland annat innefatta:

  • Månads, kvartal och årsbokslut
  • Kontoavstämningar och analyser
  • Rapportering av BR & RR
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Har du god kännedom om K3 regelverket, US GAAP, Sox, IFRS eller liknande är det mycket meriterande

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Vi garanterar ett utvecklande och roligt steg i din karriär.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom 3-5 år. Våra kunder varierar i storlek och på de större bolagen används ofta engelska som koncernspråk.
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och får möjlighet att utvecklas med många av våra kundföretag.

Varje bolag behöver minst en duktig ekonom. Där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling. Som konsult hos oss är du strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och hittar lösningar.

Erfarenhet

Erfarenhet som redovisningsekonom i minst 3-5 år eller liknande. Du gillar struktur och att tänker ofta förbättringar.

Arbetstider

Heltid

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. 

Vi är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden. Välkommen med din ansökan märkt med ”superspännande bolag” till ansokan@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50