Senior redovisningsekonom till internationellt bolag

Vi söker nu dig som är en senior redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult hos en av våra internationella kunder. Du är helt självgående som senior redovisningsekonom, är kommunikativ, gillar siffror och människor samt är van vid att hitta lösningar. Välkommen med din ansökan redan idag.

Ditt ansvarsområde och kvalifikationer

Som person är du positiv, ambitiös och mycket trygg i din roll att operativt sköta och ansvara för redovisningen och månadsbokslut, årsbokslut, deklarationer etc. Equipe Finance har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som senior redovisningsekonom innefattar bland annat:

  • Månads, kvartals och årsbokslut.
  • Bolags deklarationer.
  • Årsredovisningar.
  • Skatt- och momsdeklarationer.
  • Du har god kännedom om redovisningsregler, K3 och gärna IFRS.
  • Du har goda kunskaper i Excel.

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Om du vill utvecklas med oss vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

  

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom eller revisor i minst 3-5 år.  I denna rollen kommer det vara krav på att upprätta bokslut helt självständigt.
  

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom i minst 3-5 år. 
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance och dess kundföretag trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och får möjlighet att utvecklas med många av våra kundföretag. Varje bolag behöver minst en duktig ekonom, där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling.

Arbetstider

Heltid

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till ansokan@equipefinance.se märk din ansökan med “Senior Redovisningsekonom”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50