Redovisningsekonom till TidX Förvaltning AB

Equipe Finance har nu glädjen att rekrytera en redovisningsekonom till TidX Förvaltning AB i Mölndal där du får vara med i en spännande tillväxtfas. Tillsammans med härliga och kompetenta kollegor bildar ni ett starkt ekonomiteam. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter i en familjär miljö med kunden i fokus. Välkommen med din ansökan för att bli en i viktig spelare hos TidX. Läs mer om TidX Förvaltning AB på www.tidx.se och skicka din ansökan till Equipe Finance ansokan@equipefinance.se

TidX intresse och expertis är fastigheter, på bolaget arbetar man med fastighetsförvaltning och skötsel av fastigheter. TidX är baserade i nybyggda och representativa lokaler i Mölndal. Bolaget verkar primärt i Göteborgsregionen men sköter även fastigheter i Halland, Västra Götaland och Bohuslän. Bolaget sätter stor vikt vid sin lokala förankring och sätter stolthet i att sysselsätta människor i de geografiska områden man verkar i. Det är relationerna mellan kunder och personal som är det som gör TidX starka och framgångsrika. Kulturen på TidX är att alla medarbetare ska ha en bra balans av arbete och privatliv, man är lyhörd samt sätter alltid kundens och medarbetarens behov i centrum.

Är du redo för ett nytt steg i din karriär?

Equipe Finance rekryterar nu en redovisningsekonom till TidX Förvaltning AB i Mölndal där du vill fortsätta din karriär i ett bolag som har en spännande tillväxtresa framför sig. Du är en självgående redovisningsekonom, som person är du prestigelös, analytisk, flexibel, noggrann och strukturerad. För att passa in i organisationen bör du vara en person med glad uppsyn och positiv attityd som väljer att se möjligheter i allting.

Vi tror att nyckeln till framgång kan innebära att man har en nyfikenhet och ett starkt driv. Är du trygg i redovisningsdelarna och gillar kundkontakt, då är denna tjänst ditt nästa steg i karriären!

Ditt ansvarsområde

I rollen som redovisningsekonom kommer du ingå i ett team på fem personer där teamet sköter den ekonomiska förvaltningen av bland annat kommersiella fastigheter, hyreshus och bostadsrättsföreningar. Du kommer ha ett nära samarbete med avdelningschef samt ett ekonomiteam med lång erfarenhet. I rollen kommer du att ha kundansvar, vilket innebär att följande arbetsuppgifter ingår:

  • Löpande bokföring för ett flertal fastighetsbolag med tillhörande månadsavstämningar och analyser.
  • Självständigt upprätta månadsbokslut och årsbokslut.
  • Upprätta inkomstdeklarationer.
  • Självständigt upprätta årsredovisningar.
  • Sköta skatt- och momsdeklarationer.
  • Transaktionsredovisning, köp och försäljning av fastigheter och bolag.
  • Redovisa befintliga bolag samt intag och försäljningar av bolag och fastigheter.
  • Vara kontaktperson och stöd för kunden i ekonomiska frågor.
  • Rollen innefattar mycket kundkontakt, du har en prestigelös framtoning och ser samarbete som en självklarhet, vidare är du serviceminded och bidrar till bolagets fortsatt goda och positiva kultur.

Kvalifikationer

Du har minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult, redovisningsekonom, redovisningsansvarig eller motsvarande i minst 3 år, det är meriterande om du tidigare arbetat på redovisningsbyrå eller med redovisning på ett fastighetsbolag. Du behöver nödvändigtvis inte ha arbetat inom fastighetsbranschen tidigare, även om det är meriterande. Systemen som används för redovisning, bokslut samt skatt är främst Fortnox, Capego och Wolters Kluwer. Du förväntas ha goda kunskaper i Excel.

För att trivas hos bolaget gillar du att få nyttja hela din bredd i dina kunskaper samtidigt som du tar stort eget ansvar. Du är inte rädd för att vända på stenar och utmana gamla rutiner för att hitta effektivare arbetssätt. I rollen är du en lagspelare som är kommunikativ och här får du möjlighet att utvecklas i ett spännande företag med kompetent personal.

Arbetstider

Heltid 100%, tillsvidare.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer och urval görs löpande.

Märk din ansökan med “Redovisningsekonom TidX” och skicka till ansokan@equipefinance.se

Kontaktpersoner 

Marcus Råsberg, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, daniel@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50