Redovisningsekonom till expansiva Equipe Finance

Vi söker nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill fortsätta din karriär genom att arbeta som konsult på spännande bolag i Göteborg. Är du en helt självgående senior redovisningsekonom och är intresserad av att utvecklas i en omväxlande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Ditt ansvarsområde och kvalifikationer

Som person är du positiv, ambitiös och mycket trygg i din roll att operativt sköta och ansvara för redovisningen och månadsbokslut etc. Equipe Finance har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom innefattar bland annat:

  • Månads, kvartals och årsbokslut.
  • Kontoavstämningar och analyser.
  • Rapportering månadsvis.
  • Skatt- och momsdeklarationer.
  • Upprättande av bolagsdeklarationer och årsredovisningar
  • Du har utmärkta kunskaper i Excel.
  • Du känner dig helt trygg i att tala och skriva på engelska.

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Om du vill utvecklas med oss och ha en varierande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom i minst 3 år. 
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance och dess kundföretag trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och får möjlighet att utvecklas med många av våra kundföretag. Varje bolag behöver minst en duktig ekonom, där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling. Som konsult hos oss är du strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och hittar lösningar.

Arbetstider

Heltid 100%.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till ansokan@equipefinance.se märk din ansökan med “Senior redovisningsekonom”.

Kontaktpersoner: 

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50