Redo för nästa steg?

Vi söker nu ekonomiassistent där du vill fortsätta din karriär genom att arbeta på intressanta uppdrag och ha varierande arbetsuppgifter på de mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborgsregionen. Är du en duktig ekonomiassistent och intresserad av att utvecklas i en varierande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Du har arbetat som ekonomiassistent i minst ett år och har jobbat med kund och leverantörreskontra eller båda.

Vi på Equipe Finance har operativ och gedigen erfarenhet vilket gör oss till specialister inom ekonomi och vet vad som förväntas i respektive roll. Du som konsult hos oss får din personliga konsultchef som kommer hjälpa dig i din fortsatta karriär, din mentor helt enkelt där en fråga varken är för stor eller liten. Vi samarbetar med de mest attraktiva bolagen i regionen och verkar i olika branscher, där får du chansen att utvecklas och representera Equipe Finance. Vi jobbar med långsiktiga relationer och tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans.

Ditt ansvarsområde

Vi bygger Equipe Finance från grunden och har ett stort nätverk av de bästa konsulterna och många uppdrag inom ekonomiområdet. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kan bland annat innefatta: 

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämning
  • Kundfakturering, påminnelsehantering, åldersanalyser
  • Hantera leverantörsfakturor, scanning, registrering och betalning
  • Periodisering av leverantörsfakturor

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Vi garanterar ett utvecklande och roligt steg i din karriär.

Arbetstider

Heltid eller deltid 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent i minst ett år. Våra kunder varierar i storlek och på de större bolagen används ofta engelska som koncernspråk.  
 
För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och gillar att få möjlighet att utvecklas med många av våra kundföretag.

Varje bolag behöver minst en duktig ekonom på varje bolag där du blir en viktig del i vår fortsatta utveckling. Som konsult hos oss är du strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och försöker hitta lösningar. 

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. 

Vi är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden. Välkommen med din ansökan!

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50