Kundreskontrachef till Capio

Equipe Finance har nu glädjen att rekrytera en Kundreskontrachef till Capios Ekonomisupport. Capio förstärker nu sin organisation med framtidens ledare till kundreskontrateamet och välkomnar en person med goda ledaregenskaper, systemintresse, redovisningskunskaper samt gillar effektiva uppsättningar i en varierande arbetsmiljö.

Capio är Nordens största privata vårdgivare och erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom sina sjukhus, specialistkliniker, vårdcentraler och digitala tjänster i Sverige, Norge och Danmark. Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Kvalitet, Samhällsansvar, Innovation och Empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget! Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé som är en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Är du Capios nya chef för kundreskontrateamet

Vi söker nu en sann lagspelare med härligt driv som samtidigt är nyfiken på förbättringar och alltid ser till teamets och bolagets bästa. Du är själv operativ och ansvarar för kundreskontra, kundfakturering och kassaredovisning för några verksamheter och bolag samtidigt som du ansvarar för gruppen. Tjänsten är placerad på Capios kontor vid Lilla Bommen i centrala Göteborg.

Som person är du ansvarstagande med goda kunskaper om hur kundreskontrans alla processer fungerar i sin helhet kombinerat med en prestigelös och ”tillsammans” attityd. Du har en förmåga att ta dig an nya situationer och är inte främmande för att hitta smarta och effektiva arbetssätt och uppsättningar. Du är en mycket social person som gillar att kommunicera med många kontaktytor inom företaget. Vidare gillar du ordning och reda samt är proffsig i din kommunikation.

Du är nyfiken i dig själv och har ett engagemang samt en vilja att bidra till teamets kontinuerliga utveckling och drar förbättringar i mål. Kundreskontrateamet fyller en viktig funktion för bolaget och teamet består av sex medarbetare. Utöver kundreskontrateamet finns en redovisnings- och en leverantörreskontra avdelning.

För att trivas på Capio gillar du en varierande miljö där dina ledaregenskaper och ditt moderna synsätt välkomnas. Du är personen som skapar god trivsel, gemenskap och bidrar både till bolagets och teamets utveckling. Som chef för kundreskontrateamet förväntas du medverka och bidra inom exempelvis följande områden:

 • Personalansvar och coaching av 6 medarbetare.
 • Ansvar för utveckling, effektivitet samt har mycket god servicenivå till organisationen.
 • Driva utveckling för att förbättra befintliga och nya processer.
 • Sköta kundfakturor, dagskassaredovisning och stämma av tillhörande balanskonton.
 • Ta ansvar för de delarna som teamet hanterar i månads-, halvårs- samt årsbokslut.
 • Utbilda och ge information kontinuerligt till ditt team och medarbetare inom Capio.

Önskad profil

 • Personalansvar och/eller ledarerfarenhet från ett ekonomiteam.
 • Vara proaktiv och nyfiken på digitala lösningar och nya arbetssätt.
 • Du har goda kunskaper i kundreskontrahanteringens alla delar så som kundreskontra, kundfakturering och kassaredovisning.
 • Nyfiken personlighet som har förmåga att sätta struktur, att hålla deadlines samt ta ansvar för dina och teamets delar.
 • Du har goda systemkunskaper, är kommunikativ och noggrann samt brinner för samarbete och att utveckla dina medarbetare.
 • Du har eftergymnasial utbildning.
 • Svenska i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Excel.
 • Erfarenhet av större ekonomisystem och hantering av större datamängder. Har du erfarenhet av Unit4-ERP är det meriterande.

Arbetstider

Heltid 100%.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. I denna rekrytering samarbetar Capio med Equipe Finance.

Du är en nyfiken person och är en modern ledare som både gillar att få ett team att utvecklas samtidigt som du själv har en hög ambitionsnivå. Gillar du ett bolag som gör skillnad och trivs i en varierande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se.

Märk din ansökan med “Kundreskontrachef Capio”.

Kontaktpersoner 

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50