Ekonomichef till bolag i södra Göteborg

Equipe Finance har nu återigen fått förtroendet att tillsätta en ekonomichef till ett mycket spännande bolag i Göteborg. Vi på Equipe Finance har operativ och gedigen erfarenhet vilket gör oss till specialister inom ekonomi och vet vad som förväntas i respektive roll. Vi samarbetar med de mest attraktiva bolagen i Göteborgsregionen och verkar i olika branscher, där vi ger människor möjligheter att utvecklas och att ta nästa steg i karriären.

Som ekonomichef hos vårt kundföretag kommer du arbeta nära VD och redovisningschefen och på ekonomiavdelningen bildar ni ett bra team. Ni tar tillvara på varandras styrkor för att jobbar på ett smart och effektivt sätt i en internationell miljö för att driva bolaget framåt i rätt riktning. Du bidrar med dina analytiska och kommunikativa färdigheter i kombination med mycket goda redovisningskunskaper, har du tidigare erfarenhet av att arbeta i ett internationellt bolag, vi ser gärna att du tidigare arbetat som ekonomichef, koncernredovisningschef eller redovisningschef.

Som person är du en glad och prestigelös person som bidrar med positiv energi, du gör dina kollegor och organisation bättre.

Om du är redo att ta detta bolaget till nästa nivå så är du välkommen att skicka din ansökan redan idag till: ansokan@equipefinance.se

Erfarenheter och kvalifikationer som eftersöks

För att trivas så gillar du en ansvarsfull roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper där ingen fråga är varken för stor eller liten. Du är en person med positiv attityd som väljer att se möjligheter i allting:

  • Du ansvarar för att ta fram månadsbokslut, rapportering, uppföljning samt konsolidering av siffrorna.
  • Rapportering görs till styrelse/ägare.
  • Tät kontakt och dialog med bolagets VD och ägare samt redovisningschef.
  • Analyser och upprättande av likviditetsbudget och prognoser.
  • Du har god kännedom om redovisningsregler och utmärkta kunskaper i Excel.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
  • Erfarenhet av personalansvar.

Arbetstider

Heltid

Din ansökan

Equipe Finance är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden, intervjuer och urval görs löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående till: ansokan@equipefinance.se

Märk din ansökan med “ekonomichef”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50