Accounting manager Nordic till CONMED

Equipe Finance har nu glädjen att rekrytera en Accounting manager till Linvatec CONMED Sweden AB där du får fortsätta din karriär på ett familjärt kontor i Sisjön i södra Göteborg. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara teamansvarig för den nordiska ekonomifunktionen. Är du en positiv person med lång relevant erfarenhet som vill arbeta i en internationell miljö så kan detta vara din nästa tjänst.

Om CONMED

CONMED är ett globalt medicinteknikföretag som tillverkar, marknadsför och säljer medicinska produkter till bland annat sjukhus. Produkterna används exempelvis vid komplexa operationer. Bolaget är noterat på NYSE i USA, Comned har över 4 000 anställda globalt. CONMED erbjuder en arbetsplats där alla får vara delaktiga, där du som individ får ta stort eget ansvar och där möjligheterna är många. Som arbetsgivare värdesätter CONMED sina anställda högt och bolaget erbjuder utöver konkurrenskraftig ersättning och andra generösa förmåner. Stämmer bolagets visioner överens med dina värderingar och dina mål? Skicka din ansökan och CV till ansokan@equipefinance.se För mer information om bolaget besök CONMED.com

Redo för nästa steg?

Är du en erfaren ekonom med bred kunskap som vill arbeta på ett trevligt kontor i en spännande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Du är en positiv lagspelare och är inte rädd för att vända på stenar och utmana gamla rutiner för att hitta ett effektivare arbetssätt. Vi värdesätter att du är strukturerad, ansvarstagande och har en prestigelös attityd. Du har en förmåga att se vad som är bäst för helheten och kommunicerar tydligt inom ekonomiteamet.

CONMEDs ekonomiorganisation för den nordiska marknaden kommer fortsätta att byggas upp i Göteborg, tidigare har ekonomifunktionen funnits både i Sverige och Danmark. I CONMED Nordic finns tre legala enheter som sköts från Göteborg, AP/AR sköts av ett shared service team i Barcelona. Accounting manager ansvarar för rapporteringen av finansiella rapporter avseende den nordiska marknaden. Försäljningen för den nordiska regionen uppgår till mer än 200 Mkr och CONMED Nordic sysselsätter cirka 30 personer i Sverige, Danmark och Finland. Tillsammans med kollegorna i Göteborg och ute i Europa fyller man en viktig funktion på bolaget. Arbetsuppgifterna består exempelvis av följande:

 • Tillsammans med redovisningsekonom upprätta månads- och årsbokslut för tre legala enheter (Sverige, Danmark och Finland).
 • Ledning av redovisningsteamet och ansvarig för rapportering av tre legala enheter.
 • Ansvarig för löpande bokföring med tillhörande månadsavstämningar.
 • I rollen kommer man ha en tät dialog med redovisningsekonom i Göteborg, AP/AR team i Barcelona samt med Finance manager i England.
 • Övervaka upprättandet av månatliga löner och godkännande av utbetalning.
 • Säkerställa efterlevnad av företagets kostnads- och förmånspolicy.

Önskad profil

 • Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst 8 års arbetslivserfarenhet inom redovisning.
 • Du har lång erfarenhet i att upprätta månadsbokslut och årsbokslut.
 • Har du erfarenhet av redovisning/löner i danska och finska dotterbolag så är det meriterande.
 • Har du arbetat med utländska dotterföretag och US GAAP så är det meriterande.
 • Mycket goda kunskaper i Excel.
 • Du ser positivt på förbättringar och har en initiativtagande personlighet som har förmåga att lära sig nya arbetsuppgifter snabbt.
 • Då bolaget är verksamt i en internationell miljö talar och skriver du på engelska och svenska.

Arbetstider

Heltid 100%.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. I denna rekrytering samarbetar CONMED med Equipe Finance. Skicka in din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se.

Märk din ansökan med “Accounting manager CONMED”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, daniel@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50