Verksamhetscontroller med start omgående

Equipe Finance har nu glädjen att tillsätta en verksamhetscontroller till bolag norr om Göteborg. Du är redo att börja omgående och vill fortsätta din karriär på ett mycket trevligt bolag. I din roll kommer du stötta projekt- och förvaltningsteamet samt ha ett nära samarbete både med ekonomichef och VD.

Redo för nästa steg?

Vi söker nu en kommunikativ och systeminriktad verksamhetscontroller med breda kunskaper inom fastighetsrelaterade frågor. Du har en positiv inställning, är kommunikativ, jobbar strukturerat med höga ambitioner.

Som verksamhetscontroller stöttar du verksamheten i ekonomiska frågeställningar där du har vassa kunskaper inom kostnadsuppföljning, utvecklar och bygger rapporter, gör resultatanalyser och uppföljningar inom ditt område. Vidare är du en noggrann person som är van vid projektuppföljning.

Ditt ansvarsområde och kvalifikationer

I rollen som verksamhetscontroller tillhör du ekonomifunktionen och rapporterar till ekonomichefen. Du är en person som gillar att vara i en verksamhetsnära roll. I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter såsom: 

  • Du är självgående controller som kan se helheten i projekt och är van att följa upp dessa på ett övergripande sätt.
  • Ta fram projektplaner & likviditetsplaner.
  • Bygga och strukturera finansiella rapporter för ekonomisk uppföljning.
  • Förbättrar processer och rutiner kontinuerligt.
  • Som verksamhetscontroller gillar du att presentera och förklara ekonomi för ickeekonomer.
  • Du har utmärkta kunskaper i Excel, då du förväntas bygga rapporter och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Vitec.
  • Du är analytisk och kommunikativ.
  • Du har goda kunskaper i K3-regelverket.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen som controller, ekonomiansvarig, redovisningskonsult, revisor eller motsvarande i minst 3 år. För att trivas hos bolaget gillar du en varierande roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper samtidigt som du tar stort eget ansvar i rollen, du är en härlig ambition och ett positivt förhållningssätt till det mesta i livet.

Du är trygg i din roll som verksamhetscontroller, du är en lagspelare som är affärsfokuserad och kommunikativ. Du får möjlighet till ett omväxlande och analytiskt arbete samt stödja organisationen i ekonomiska frågeställningar.

Arbetstider

Heltid 100%, start omgående

Din ansökan

Välkommen med din ansökan. Märk din ansökan med “verksamhetscontroller” och skicka till ansokan@equipefinance.se Intervjuer och urval görs löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50