Interim redovisningschef till bolag centralt i Göteborg

Equipe Finance har nu återigen fått förtroendet att tillsätta en interim redovisningschef till ett mycket spännande bolag i Göteborg. Vi på Equipe Finance har operativ och gedigen erfarenhet vilket gör oss till specialister inom ekonomi och vet vad som förväntas i respektive roll. Vi samarbetar med de mest attraktiva bolagen i Göteborgsregionen och verkar i olika branscher, där vi ger människor möjligheter att utvecklas och att ta nästa steg i karriären.

Som redovisningschef hos vårt kundföretag kommer du arbeta nära CFO och tillsammans med 7-8 kollegor på ekonomiavdelningen bildar ni ett bra team. Ni tar tillvara på varandras styrkor för att jobba på ett smart och effektivt sätt för att driva bolag framåt i rätt riktning. Du bidrar med dina analytiska och kommunikativa färdigheter i kombination med mycket goda redovisningskunskaper, har du tidigare erfarenhet av att arbeta i ett internationellt bolag är det meriterande, vi ser gärna att du tidigare arbetat som redovisningsansvarig eller redovisningschef.

Som person är du en glad och prestigelös person som bidrar med positiv energi, du gör dina kollegor och organisation bättre. Bolaget erbjuder en familjär kultur med hållbara produkter i världsklass.

Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig 12-14 månader eller längre, tillsättningen för detta uppdrag är tänkt i maj/juni. Om du är redo att ta detta bolaget till nästa nivå så är du välkommen att skicka din ansökan redan idag till: ansokan@equipefinance.se

Erfarenheter och kvalifikationer som eftersöks

För att trivas så gillar du en varierande roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper där ingen fråga är varken för stor eller liten. Du är en person med positiv attityd som väljer att se möjligheter i allting:

  • Som redovisningschef har du 7-8 st kollegor på ekonomiavdelningen.
  • Du ansvarar för att ta fram månadsbokslut, rapportering, uppföljning samt konsolidering av siffrorna.
  • Rapportering görs till styrelse/ägare samt CFO.
  • Tät kontakt och dialog med bolagets CFO.
  • Analyser och upprättande av likviditetsbudget och prognoser.
  • Du har god kännedom om redovisningsregler och utmärkta kunskaper i Excel.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska.
  • Erfarenhet av personalansvar är starkt meriterande.

För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance och dess kundföretag trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och här får man möjlighet att utvecklas med våra kundföretag. Varje bolag behöver minst en duktig ekonom, där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling.

Arbetstider

Heltid

Din ansökan

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Om du vill utvecklas med oss och ha en varierande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Equipe Finance är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden, intervjuer och urval görs löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående till: ansokan@equipefinance.se

Märk din ansökan med “Interim redovisningschef”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50