Interim CFO till bolag inom miljöteknik och hållbarhet

Equipe Finance har nu fått förtroendet att tillsätta en interim CFO till ett mycket spännande bolag i Göteborg. Vi på Equipe Finance har operativ och gedigen erfarenhet vilket gör oss till specialister inom ekonomi och vet vad som förväntas i respektive roll. Vi samarbetar med de mest attraktiva bolagen i Göteborgsregionen och verkar i olika branscher, där vi ger människor möjligheter att utvecklas och att ta nästa steg i karriären.

På ekonomiavdelningen hos vårt kundföretag kommer du arbeta nära VD där ni bildar ett bra team. Ni tar tillvara på varandras styrkor för att jobba på ett smart och effektivt sätt för att driva bolag framåt i rätt riktning. Du bidrar med dina analytiska och kommunikativa färdigheter, har du tidigare erfarenhet av att arbeta i börsbolag är det meriterande, vi ser gärna att du tidigare arbetat i en CFO roll, gärna i ett producerande bolag.

Som person är du en glad och prestigelös person som bidrar med positiv energi, du gör dina kollegor och organisation bättre. Du kommer till ett ungt bolag som utvecklats kraftigt de senaste åren, kommande år kommer denna expansion att fortsätta.

Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig i cirka 1 år, tillsättningen för detta uppdrag kommer ske relativt omgående. Om du är redo att kavla upp armarna och bidra med ditt starka driv och tillföra ytterligare kompetens till bolaget så är du välkommen att skicka din ansökan redan idag till: ansokan@equipefinance.se

Erfarenheter och kvalifikationer som eftersöks

För att trivas så gillar du en varierande roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper där ingen fråga är varken för stor eller liten. Du är en person med glad uppsyn och positiv attityd som väljer att se möjligheter i allting. Nedanstående erfarenheter och arbetsuppgifter är exempel på vad du gillar att arbeta med:

  • Bolaget bedriver produktion inom miljöteknik, som CFO kommer du tillsammans med en controller ansvara för att ta fram nyckeltal samt mäta och analysera bolagets kostnader.
  • Bolagets redovisning och lönehantering är outsourcad till externt bolag men som CFO kommer du dock vara ansvarig för månadsboksluten samt presentera detta för styrelse och VD.
  • Analyser och upprättande av likviditetsbudget och prognoser.
  • Om du tidigare arbetat med kapitalanskaffning så är detta meriterande.
  • Du har god kännedom om K3 regelverket och utmärkta kunskaper i Excel.
  • Bolaget aktiverar en del arbete i resultat- och balansräkningen, dvs har du erfarenhet av balanserade utgifter för utvecklingsarbeten så det meriterande.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska (skriftliga och muntliga).

För att trivas i en konsultroll hos oss på Equipe Finance och dess kundföretag trivs du i en varierande roll där du hjälper och samarbetar med bolag i olika branscher. Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och här får man möjlighet att utvecklas med våra kundföretag. Varje bolag behöver minst en duktig ekonom, där blir du en viktig del i vår fortsatta utveckling.

Arbetstider

Heltid

Din ansökan

Välkommen att bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. Om du vill utvecklas med oss och ha en varierande arbetsmiljö vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Equipe Finance är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden, intervjuer och urval görs löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående till: ansokan@equipefinance.se

Märk din ansökan med “Interim CFO miljöteknik”.

Kontaktpersoner

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50