Accounting assistant till välkänt modeföretag

Equipe Finance är företaget för framtidens ekonomer, där vi har roligt tillsammans, gör stor skillnad för våra kunder, konsulter och är den självklara samarbetspartnern. Vår vision är att vara det mest attraktiva konsultföretaget för ekonomer i Göteborg. Tillsammans med dig når vi dit. Välkommen med din ansökan redan idag.

ansokan@equipefinance.se

Är du i början på din karriär och vill utvecklas i en härlig miljö tillsammans med ett stort ekonomiteam?

Equipe Finance välkomnar nu ytterligare en medarbetare till vår kund söder om Göteborg. Vi söker nu en nyfiken accounting assistant där du vill utvecklas i din karriär genom att arbeta hos vår trevliga kund i en härlig miljö i ett stort ekonomiteam. Är du en ambitiös, driven och kommunikativ ekonom i början på din karriär och är intresserad av att ta nästa steg vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Detta är ett uppdrag som sträcker sig till 31/3 2023 men med stor möjlighet att övergå i en anställning på kundföretaget.

Vi på Equipe Finance har operativ och gedigen erfarenhet vilket gör oss till specialister inom ekonomi och vet vad som förväntas i respektive roll. Du vet helt enkelt vart du kommer när du byter jobb. Vi är din naturliga samarbetspartner och kommer hjälpa dig i din fortsatta karriär. Vi samarbetar med de mest attraktiva bolagen i regionen.

Ditt ansvarsområde

Equipe Finance ser både till kandidaterna och kundens bästa. När du går i tankarna om att byta karriär och säga upp dig vill vi att du hamnar rätt, för oss är det ingen gissningslek! Vi vet vilka utmaningar du står inför.

Dina arbetsuppgifter som accounting assistant: 

  • Hantera leverantörsfakturor, scanning, registrering och betalningar
  • Periodiseringar av leverantörsfakturor
  • Kontoavstämning så som leverantörsskulder, kassa, bank mfl.
  • Butiksredovisning/kassaredovisning
  • Har god kännedom om momssatser, Eu-moms och intrastatrapportering
  • Systemintresse

Meriterande:

  • Anläggningsredovisning
  • Tidigare erfarenhet av projektuppföljning

Arbetstider

Heltid 100%, tillträde snarast

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet, minst 1 år. Du har tidigare erfarenhet av att arbetat på ett bolag eller redovisningsbyrå.

För att trivas hos kunden gillar du att ha en varierande roll där du samarbetar med många drivna kollegor på olika kunskapsnivåer där driv och förbättring kännetecknar bolaget. Du är en lagspelare som är serviceinriktad, social, kommunikativ och har ett stort eget driv. Vår kund andas optimism, hållbarhet, god stämning och behöver förstärka organisationen med ytterligare en person. Är du strukturerad, håller deadlines och försöker hitta lösningar och förbättringar kommer du utvecklas i en spännande miljö hos en internationell modeaktör.

Koncernspråket är engelska.

Din ansökan

Intervjuer och urval görs löpande. I denna tillsättning samarbetar bolaget med Equipe Finance. Om du är en positiv lagspelare som vill utvecklas i ett väldigt spännande och framåtblickande bolag vill vi att du skickar in din ansökan redan idag till ansokan@equipefinance.se

Märk din ansökan med ”modeföretag”

Kontaktpersoner

Daniel Hokander, Konsultchef, daniel@equipefinance.se 

Marcus Råsberg, Konsultchef, marcus@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50