Accounting assistant till expansivt bolag mitt i hjärtat av Göteborg

Equipe Finance har nu glädjen att rekrytera en Accounting assistant där du får vara med i en mycket spännande tillväxtfas. Tillsammans med härliga och kompetenta kollegor bildar ni ett starkt ekonomiteam. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter i en familjär miljö. Välkommen med din ansökan för att bli en i viktig spelare i detta team, skicka din ansökan till Equipe Finance ansokan@equipefinance.se

Är du redo för ett nytt steg i din karriär?

Equipe Finance rekryterar nu en Accounting assistant där du vill fortsätta din karriär i ett bolag som har en mycket spännande tillväxtresa framför sig. Koncernen består idag av ca tio bolag och omsätter cirka 300 mkr.

Som person är du prestigelös, flexibel, noggrann och strukturerad. För att passa in i organisationen bör du vara en person med glad uppsyn och positiv attityd som väljer att se möjligheter i allting. Vi tror att nyckeln till framgång kan innebära att man har en nyfikenhet och ett starkt driv. Om du gillar att sätta nya rutiner och lyfta på stenar för att göra arbetet ännu mer effektivt så är denna tjänst ditt nästa steg i karriären!

Ditt ansvarsområde

I rollen som Accounting assistant kommer du ingå i ett team på sex personer där teamet sköter allt inom ekonomi, löner är dock outsourcade. Du kommer ha ett nära samarbete med en senior redovisningsekonom samt redovisningschef. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring för ett flertal bolag i koncernen med tillhörande månadsavstämningar
  • Hantera, registrera, periodisera och betala leverantörsfakturor
  • Vara delaktig i skatt- och momsdeklarationer
  • Vara delaktig i att upprätta månadsbokslut och årsbokslut
  • Du har en prestigelös framtoning och ser samarbete som en självklarhet, vidare är du serviceminded och bidrar till bolagets fortsatt goda och positiva kultur.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult, ekonomiassistent, redovisningsassitent eller motsvarande i minst 1-2 år, det är meriterande om du tidigare arbetat på redovisningsbyrå. Du förväntas ha goda kunskaper i Excel.

För att trivas hos bolaget gillar du att få nyttja hela din bredd i dina kunskaper samtidigt som du tar stort eget ansvar. Du är inte rädd för att vända på stenar och utmana gamla rutiner för att hitta effektivare arbetssätt. I rollen är du en lagspelare som är kommunikativ och här får du möjlighet att utvecklas i ett spännande företag med kompetent personal.

Arbetstider

Heltid 100%.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer och urval görs löpande.

Märk din ansökan med “Accounting assistant” och skicka till ansokan@equipefinance.se

Kontaktpersoner 

Marcus Råsberg, marcus@equipefinance.se

Daniel Hokander, daniel@equipefinance.se

Ansök

Skicka ett mail med ditt cv och berätta om dig själv. Vi återkommer.

Kontakta oss för mer information

Daniel Hokander: 076-022 91 33

Marcus Råsberg: 073-747 08 50